ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ: O λόγος που έπεσε η META-Η ανακοίνωση της εταιρείας-Eπανέρχονται σταδιακά μετά το Παγκόσμιο μπλακάουτ

Όλα σχεδόν τα κοινωνικά δίκτυα “έπεσαν” πριν από λίγη ώρα ενώ αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια να επανέλθουν. Πάντως, η εταιρεία που τα διαχειρίζεται εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότεροι από 500.000 χρήστες του Facebook και του Instagram, βγήκαν εκτός των πλατφορμών το απόγευμα της Τρίτης (5/3), με το πρόβλημα σταδιακά να επιλύεται.  Η εταιρέια Meta που τα διαχειρίζεται εξέδωσε ανακοίνωση.

 «To Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Στο μεταξύ, διαβάστε περισσότερα για το λόγο που βλέπετε αυτό το μήνυμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο».

Hot this week

ΕΔΩ ΚΥΠΡΟΣ: Η θερμοκρασία παίρνει την ανηφόρα – Έρχονται 40άρια και κίτρινες προειδοποιήσεις

Το θερμόμετρο ανεβαίνει αισθητά από την Κυριακή, με τις...

ΜΑΡΙ: «Είμαι καλά… μην ανησυχείς» – 15 χρόνια μετά, η φωνή εκείνου του πρωινού ακόμη με ακολουθεί

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ Θυμάμαι εκείνο το πρωινό σαν να ήταν...

ΛΑΤΣΙΑ: Στις φλόγες φορτηγό-ψυγείο ενώ βρισκόταν εν κινήσει – Χωρίς τραυματισμούς το περιστατικό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/7) σε φορτηγό-ψυγείο...

Topics

Related Articles

Popular Categories