ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ-ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: METΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2020

Ο Πέτρος Αθανασίου και η Κλέλια Γιασεμίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην κυπριακή ζωή των ΜΜΕ και τα τελευταία τρία χρόνια πορεύονται μαζί. Το ζευγάρι από ότι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένο και πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα από την δουλειά και από τότε παραμένουν αχώριστοι. Παλαιότερα σε κοινή συνέντευξή και φωτογράφησή που είχαν δώσει στο περιοδικό ΟΚ! το ζευγάρι είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση τους αλλά και για τα χρόνια διαφοράς που έχουν ηλικιακά χωρίς αυτό να σημαίνει οποιονδήποτε εμπόδιο στον έρωτα τους. Άλλωστε, οκτώ χρόνια διαφοράς δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει αληθινή αγάπη.

Το ζευγάρι έχουν κοινά όνειρα και στόχους τα οποία προσπαθούν να πραγματοποιήσουν αφού και οι δύο έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και φιλοδοξίες. Ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τα στοιχεία του χαρακτήρα του άλλου ενώ το ζευγάρι σέβεται και αγαπά όλα όσα ονειρεύονται μαζί.

Σε ανάρτησή της η Κλέλια Γιασεμίδου φωτογραφίζεται με τον Πέτρο Αθανασίου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, μετρώντας να φύγει το 2020 ώστε να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον κόσμο αλλά και για εκείνους.

Hot this week

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Νέα δημοσκόπηση αύριο – ανατροπές και μετακινήσεις

Η νέα παγκύπρια μέτρηση της RealPolls, 2ο κύμα, για...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στη Λεωφόρο Στροβόλου – Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με όχημα-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκωσία,...

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: Καταγγελίες για περιορισμένο κονδύλι και «σφίγγα» διαδικασία αιτήσεων

Την αύξηση του κονδυλίου και του αριθμού των δικαιούχων...

Topics

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΚΥΠΡΟΣ: Σχεδόν 4 στους 10 χρήστες είδαν εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο το 2025 – Τι δείχνει η Eurostat

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες διαδικτύου στην Κύπρο ήρθαν...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: 59χρονος έχασε χιλιάδες ευρώ με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 59χρονος στη Πάφο, ο οποίος...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι νέοι απινιδωτές σε Στασικράτους και Έγκωμη σώζουν ζωές – Γιατί είναι τόσο σημαντικοί

Η τοποθέτηση δύο νέων απινιδωτών δημόσιας πρόσβασης στην καρδιά...

Related Articles

Popular Categories