ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Kαταιγίδες και χαλάζι-Πότε θα τεθεί σε ισχύ-Πάρτε ομπρέλα

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση, που αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά και εσωτερικά τμήματα του νησιού.

Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης.Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια και σταδιακά και σε άλλες περιοχές του νησιού. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει και χαλάζι. Σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στις παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι.

Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονα, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ: Η πιο παράξενη ουτοπία της Ελλάδας – μπορεί να γίνει στην Κύπρο;

Η ιδέα μιας αυτάρκους «Κοινότητας Αγάπης» χωρίς ρεύμα, χρήματα...

TOTOTHEO GLOBAL, The Heritage Private School και ΤΕΠΑΚ ενώνουν δυνάμεις για την υλοποίηση πιλοτικής δράσης FarmBot στην Κύπρο

H Tototheo Global, κορυφαίος πάροχος προηγμένων λύσεων δορυφορικής συνδεσιμότητας...

Topics

TOTOTHEO GLOBAL, The Heritage Private School και ΤΕΠΑΚ ενώνουν δυνάμεις για την υλοποίηση πιλοτικής δράσης FarmBot στην Κύπρο

H Tototheo Global, κορυφαίος πάροχος προηγμένων λύσεων δορυφορικής συνδεσιμότητας...

Η Kaia Gerber φόρεσε Calvin Klein Collection στο Summer Uni Party

Η Kaia Gerber, ηθοποιός και μοντέλο, εμφανίστηκε με Calvin...

Related Articles

Popular Categories