ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Καυτό το σκηνικό και αυτή την Κυριακή-Θάλασσα ή Βουνό;

Η ζέστη καλά κρατεί, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει Κίτρινη προειδοποίηση για τις ψηλές θερμοκρασίες και κυρίως αίθριο καιρό. Το απόγευμα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, για όσους ελπίζουν σε λίγη δροσιά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αίσιο τέλος – Εντοπίστηκε η 30χρονη που αναζητούσε η Αστυνομία

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 30χρονης, η οποία...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Ψηφίζει η ομάδα μου» – Παραδοχή άγνοιας για προϋπολογισμό ΕΕ και Πράσινη Γραμμή-(Βίντεο)

Ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ισχυρούς ανέμους στην Κύπρο – «Φθινοπωρινό» σκηνικό μέσα στον Μάιο

Ισχυροί έως θυελλώδεις δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι αναμένεται να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός με οδηγίες Αρχηγού Αστυνομίας μετά από καταγγελία για απειλές

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, ειδικός...

Related Articles

Popular Categories