16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΕΡΚΥΡΑ: Ο 80χρονος άμαξας φέρεται να μαστίγωνε το άλογο πριν αυτό ξεψυχήσει-Το...

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο 80χρονος άμαξας φέρεται να μαστίγωνε το άλογο πριν αυτό ξεψυχήσει-Το βίντεο της ντροπής

-

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του άτυχου αλόγου που έσερνε αμαξάς στη Κέρκυρα ενώ βίντεο κάνει το γύρο του διαδίκτυου που δείχνει πολίτη να διαπληκτίζεται με άλλο άτομο προφανώς που σχετίζεται με τον ιδιοκτήτη.

Τα πρώτα στοιχεία έδειξαν πως την ώρα που το άλογο κατέρρευσε επέβαιναν τουρίστες και ο αμαξάς. Ταυτόχρονα, υπάρχουν καταγγελίες πως ο αμαξάς μαστίγωνε συνεχώς το άλογο προτού καταρρεύσει, ίσως για να πάει πιο γρήγορα αφού πιθανότατα το ζώο ήταν σε κακή κατάσταση πριν πεθάνει.

Επίσης αναφέρεται πως το άλογο πέρασε μια ασθένεια και την Πέμπτη (06.07.2023) ήταν η πρώτη μέρα που είχε επιστρέψει στην άμαξα. Υπενθυμίζεται πως το άλογο πέθανε στις 14:15, και ενώ απαγορεύεται η οποιαδήποτε κίνηση άμαξας από τις 14:00 μέχρι τις 17:00, λόγω της αφόρητης ζέστης. Ο 80χρονος ιδιοκτήτης κρατείται προσωρινά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...