ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: Το πρώτο βίντεο από το μαιευτήριο-Το ιδιαίτερο δώρο του συζύγου της (Φώτο+Βίντεο)

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε πριν από λίγη ώρα η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία  βρίσκεται στο μαιευτήριο Ιασώ με τον Βαγγέλη Σερίφη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα αγοράκι που ζυγίζει 3.350 κιλά ενώ το δώρο του συζύγου της είναι ιδιαίτερο.

Ο χαρούμενος μπαμπάς όπως ήταν φυσιολογικό έστειλε και εκείνος ένα ιδιαίτερο δώρο. Σε ανάρτησή της η ίδια δείχνει τα δώρα που έλαβε για τον μπέμπη από τον σύζυγό της αλλά και από τον στενό φίλο και συνεργάτη της Νίκο Κοκλώνη συνοδευόμενα από τις συγκινητικές ευχές του.

«Κατερινάκι μας. Να ζήσει ο παίδαρος. Να είναι γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, χαρούμενος με όλα τα καλά του κόσμου. Κι εσείς πάντα ερωτευμένοι να τον καμαρώνετε. Με όλη μου την αγάπη. Νίκος Κοκλώνης».

 

Hot this week

ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ 2026: 51 χρόνια ελπίδας – Χιλιάδες στους δρόμους μαζί με τετράποδους φίλους-Ποιους είδαμε-(Βίντεο)

Η Πορεία Χριστοδούλας 2026 γιορτάζει 51 χρόνια προσφοράς, ελπίδας...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 60χρονης – Νεκρή εντοπίστηκε, χωρίς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Άδοξα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος διανομέας μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί-(Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος μετά από πτώση από σκυβαλοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,...

21ΧΡΟΝΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Βίντεο από το σημείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 21χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο...

Related Articles

Popular Categories