ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΛΙΩΤΗ: Tελευταία ημέρα ως Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων στο ΡΙΚ-Η ανάρτησή της

Τελευταία ημέρα είναι σήμερα για την δημοσιογράφο-παρουσιάστρια στο ΡΙΚ, Κατερίνα Μηλιώτη ως Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων αφού από αύριο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην δημοσιογραφική της πορεία. Η ίδια σε ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει όσους ήταν μαζί της σε αυτό το ταξίδι ζωής.

«31.3.2022. Ωρα 17:00. Το τελευταίο μου δελτίο ως Αρχισυντάκτρια Ειδήσεων. Από αύριο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Για κάποιους ανθρώπους, το “ευχαριστώ” είναι λίγο…Ξέρουν αυτοί. Η σκέψη μου, αυτή τη στιγμή είναι σ’ εκείνους που πίστεψαν σε μένα και δεν είναι πια στη ζωή…Μια προσευχή και ο Θεός να σας φυλάει εκεί ψηλά».

Να θυμίσουμε, ότι η Κατερίνα Μηλιώτη θα είναι Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων στο ημικρατικό κανάλι.

Hot this week

Το Columbia Sun δίνει τον ρυθμό στο πρώτο hot weekend του καλοκαιριού

Στις 16 και 17 Μαΐου, το Lady’s Mile μπαίνει...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ–ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ: Πως η νέα γενιά διεκδικεί ρόλο στην πολιτική-(Βίντεο)

Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και...

EPIC: Όλα απεριόριστα με μόνο €14,99/μήνα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Αυτό τον Μάιο, η Epic σου δίνει την ευκαιρία...

Topics

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στη συνάντηση εταίρων του ευρωπαϊκού έργου RenoInGR στην Αθήνα

Ο Δήμος Λεμεσού συμμετείχε στη συνάντηση εταίρων του ευρωπαϊκού...

NESPRESSO ΚΥΠΡΟΥ: Πατά στο κόκκινο χαλί των Καννών!

Επιστρέφει στο Φεστιβάλ Καννών 2026 και τη φημισμένη Nespresso...

Related Articles

Popular Categories