ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΤΗΣ

Τα γενέθλια του, γιορτάζει σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο σύζυγος της Κατερίνας Αγαπητού, Κριστιάν Ονουφρίου και η δημοσιογράφος θέλησε να του στείλει τις πιο θερμές ευχές της, μέσω του διαδικτύου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την οικογένεια τους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Στην ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλεί τον σύζυγό της, «βασιλιά» στέλνοντας παράλληλα την αμέριστη αγάπη που του έχει.

«Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου, «βασιλιά» μου, Κριστιάν Ονουφρίου. Σε ευχαριστώ, για αυτό που είσαι και γι’ αυτά που κάνεις. Πάντοτε, θα σε αγαπώ…»

Hot this week

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Αύριο η κρίσιμη επέμβαση στο Λονδίνο – Έκκληση για προσευχή και στήριξη

Στο Λονδίνο βρίσκεται η Έλενα Αντωνιάδου, η οποία αύριο...

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ: Το σπάνιο θέαμα του Αυγούστου – Η Κύπρος δεν θα δει το φαινόμενο, δείτε το live

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστρονομικά φαινόμενα του 2026...

Topics

EUROVISION: Νέοι κανόνες για τη διοργάνωση – Τι ισχύει αν κερδίσει χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο

Νέα δεδομένα στη Eurovision φέρνουν οι αλλαγές στους κανονισμούς...

ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιχείρηση… ύψους για μια κατσίκα – Πυροσβέστης κατέβηκε με σχοινιά για να τη σώσει-(Βίντεο)

Μια ασυνήθιστη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν μια...

Related Articles

Popular Categories