ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΤΗΣ

Τα γενέθλια του, γιορτάζει σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο σύζυγος της Κατερίνας Αγαπητού, Κριστιάν Ονουφρίου και η δημοσιογράφος θέλησε να του στείλει τις πιο θερμές ευχές της, μέσω του διαδικτύου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την οικογένεια τους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Στην ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλεί τον σύζυγό της, «βασιλιά» στέλνοντας παράλληλα την αμέριστη αγάπη που του έχει.

«Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου, «βασιλιά» μου, Κριστιάν Ονουφρίου. Σε ευχαριστώ, για αυτό που είσαι και γι’ αυτά που κάνεις. Πάντοτε, θα σε αγαπώ…»

Hot this week

OPEN HOUSE NICOSIA: Εμβληματικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό-Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία

Σημαντικά κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία θα...

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories