ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ: ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΤΗΣ

Τα γενέθλια του, γιορτάζει σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο σύζυγος της Κατερίνας Αγαπητού, Κριστιάν Ονουφρίου και η δημοσιογράφος θέλησε να του στείλει τις πιο θερμές ευχές της, μέσω του διαδικτύου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την οικογένεια τους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Στην ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλεί τον σύζυγό της, «βασιλιά» στέλνοντας παράλληλα την αμέριστη αγάπη που του έχει.

«Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου, «βασιλιά» μου, Κριστιάν Ονουφρίου. Σε ευχαριστώ, για αυτό που είσαι και γι’ αυτά που κάνεις. Πάντοτε, θα σε αγαπώ…»

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φόρτωναν μηχανή κοπής σιδήρου όταν έφτασαν οι αστυνομικοί – Τρεις συλλήψεις

Πληροφορία για ύποπτες κινήσεις σε ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λεμεσό...

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΡΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Παντρεύτηκαν και το γιόρτασαν με τραγούδι και ζεϊμπέκικο-(Βίντεο-Φώτο)

Μια ξεχωριστή ημέρα για τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Χριστοδούλου και...

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: «Μας είπαν ότι εξαπατηθήκαμε» – Οι δωρητές μιλούν και ζητούν απαντήσεις

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»,...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φόρτωναν μηχανή κοπής σιδήρου όταν έφτασαν οι αστυνομικοί – Τρεις συλλήψεις

Πληροφορία για ύποπτες κινήσεις σε ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λεμεσό...

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Στην παγίδα Οικονομόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Τούνη-Τα ποσά που έδωσαν

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, η Μαρία Αγγελικούση,...

Related Articles

Popular Categories