Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
7 C
Cyprus

«ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ»: Με ένα αρκουδάκι στο χέρι στο γήπεδο-Πετυχημένη εκδήλωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (Φώτο)

- Advertisement -

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι» μετά από την πρωτοβουλία του Γιώργου Καμπούρη. Ανάμεσα στους εθελοντές που βοήθησαν να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση ήταν και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων Ασφάλειας.

Σε ανάρτησή του, ο Τρύφωνας Τρύφωνος, του γραφείου Τύπου ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α. εξέφρασε τη ικανοποίηση του για την πρωτοβουλία και την εκστρατεία του Γιώργου Καμπούρη, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα αρκουδάκια κατέκλυσαν το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον αγώνα Πάφος VS-AΠΟΕΛ, στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (πρώην Παφιακό).

«Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση στην Πάφο.Παιδάκια με ένα αρκουδάκι στο χέρι. Θέλουν να τα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο για να τα μαζέψουν εθελοντές και να τα δώσουν σε παιδάκια που δεν έχουν το δικό τους αρκουδάκι. << Κανένα παιδάκι χωρίς αρκουδάκι>>…Πιστέψτε με ότι είναι η απόλυτη ευχαρίστηση να βλέπεις τα παιδάκια στις δυο κερκίδες να ετοιμάζονται να ρίξουν τα αρκουδάκια τους στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουν όσο τίποτα άλλο να έχουν όλα τα παιδάκια το δικό τους αρκουδάκι. Το να είσαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους εθελοντές του φίλου μου Γιώργου Καμπούρη και να ξέρεις ότι με τα αρκουδάκια που μάζεψες θα δώσεις λίγη χαρά σε παιδάκια είναι ευλογία Θεού. *Σαν σύνδεσμος είμαστε εκεί και ζήσαμε λεπτό με λεπτό την όλη προσπάθεια των εθελοντών του αγαπητού Γιώργου. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε για άλλη μια φορά να δώσουμε συγχαρητήρια στον φίλο Γιώργο Καμπούρη για τα φιλάνθρωπα αισθήματα του. Θα είμαστε δίπλα του σε κάθε του προσπάθεια. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι στο επίκεντρο όλων μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.»

Ο Τρύφωνας Τρύφωνος και ο Γιώργος Καμπούρης

Hot this week

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: Απευθύνει έκκληση για στήριξη των εγκαταλελειμμένων παιδιών στα μαιευτήρια «Έλενα» και «Αλεξάνδρα»

Μια ανθρώπινη κραυγή αγωνίας απευθύνει η ηθοποιός Ελένη Ράντου,...

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: «Οι Μεγάλες Προκλήσεις για το Θέατρο του 21ου Αιώνα»

Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το θέατρο στις αρχές...

ΕΔΕΚ: Ανακοίνωσε τους δύο υποψήφιοι της Πάφου

Η ΕΔΕΚ προχώρησε στην παρουσίαση των δύο υποψήφιων βουλευτών...

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Προσοχή στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας «Byron»

Με την κακοκαιρία «Byron» να αναμένεται να πλήξει έντονα...

EUROVISION: Αποχωρεί και η Melody– Μήνυμα διαμαρτυρίας για τη Γάζα

Η Ισπανία έγινε η τέταρτη χώρα που ανακοίνωσε την...

Topics

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: «Οι Μεγάλες Προκλήσεις για το Θέατρο του 21ου Αιώνα»

Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το θέατρο στις αρχές...

ΕΔΕΚ: Ανακοίνωσε τους δύο υποψήφιοι της Πάφου

Η ΕΔΕΚ προχώρησε στην παρουσίαση των δύο υποψήφιων βουλευτών...

EUROVISION: Αποχωρεί και η Melody– Μήνυμα διαμαρτυρίας για τη Γάζα

Η Ισπανία έγινε η τέταρτη χώρα που ανακοίνωσε την...

«BYRON»: Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος – Αύξηση στα φράγματα

Ο κυκλώνας «Byron» ολοκληρώνει σήμερα και αύριο τα πιο...

Related Articles

Popular Categories