ΚΑΙΡΟΣ: Kαλοκαιρινές βροχές με υψηλή θερμοκρασία

Επιστρέφουν μέσα στο Καλοκαίρι οι βροχές για να καθαρίσει τουλάχιστον η ατμόσφαιρα από την σκόνη των τελευταίων ημερών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος όπου αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Την Τρίτη θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου

Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η...

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Η Mercedes-Benz γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας και κοιτάζει προς το μέλλον

Λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να ισχυριστούν ότι το όνομά τους...

Ο κατασκευαστικός τομέας στην Κύπρο: Ισχυρή δυναμική εν μέσω αβεβαιότητας

Τα τελευταία στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2026...

Topics

Ξεκίνησε η αντικατάσταση 100 χιλιομέτρων δικτύου ύδρευσης στο κέντρο της Λεμεσού

Έργο προϋπολογισμού €9,2 εκατ. με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. Με...

Η Mercedes-Benz γιορτάζει έναν αιώνα ιστορίας και κοιτάζει προς το μέλλον

Λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες μπορούν να ισχυριστούν ότι το όνομά τους...

Ο κατασκευαστικός τομέας στην Κύπρο: Ισχυρή δυναμική εν μέσω αβεβαιότητας

Τα τελευταία στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2026...

VIRAL: Πήγε για καφέ… με την πάπια του και έγινε το επίκεντρο-(Βίντεο)

Ένα διαφορετικό στιγμιότυπο είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι...

Ο τουρισμός ως εθνική υπόθεση

Του Γιάννου Πανταζή* Είναι κοινή πεποίθηση ότι ο τουρισμός αποτελεί...

Related Articles

Popular Categories