ΚΑΙΡΟΣ: Bροχές ακούμε…βροχές δεν βλέπουμε-Ψηλά παραμένει ο υδράργυρος

Ψηλά θα είναι σήμερα η θερμοκρασία με την Μετεωρολογική Υπηρεσία να μιλά για μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα χαρακτηριστικά των ταξιδιωτών υγείας-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1664969255/ektoksefsi-iatrikou-toyrismou-os-to-2032-ta-kharaktiristika-ton-taksidiotwn-ighias

Σήμερα, οι κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά, στα βόρεια και προοδευτικά και στα νότια, θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και αργότερα και σε περιοχές του εσωτερικού, ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο «μαέστρος» Δρ. Ιωάννης Τζανάβαρος έσωσε τη ζωή του 11χρονου γιου μου»-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/06/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83-%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ad%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b4%cf%81-%ce%b9%cf%89/

Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται παροδικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας στα ορεινά και στο εσωτερικό, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο, ο καιρός προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια. Από αργά το απόγευμα και μετά, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, τοπικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2026: Ποιοι είναι οι δύο Αμερικανοί που βραβεύτηκαν για τη σταθεροποίηση της οικονομίας

Στους Αμερικανούς οικονομολόγους Robert E. Hall και Michael Woodford...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Aπέδρασε 18χρονος κρατούμενος έξω από το Δικαστήριο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στη Λάρνακα, μετά την απόδραση...

Το UoL Executive Education Center παρουσιάζει τη φιλοσοφία «Life Evolving Learning»

Μία σύγχρονη και καινοτόμα προσέγγιση στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη:...

Διαγωνισμός Smile & Win: Ο τρίτος νικητής έφυγε με μία Mercedes-Benz GLC 300e!

Η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΠΑΣΑΪΤ: «H Έμιλυ Γιολίτη θα μπορούσε να γίνει εξαιρετική Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Την πεποίθησή του ότι η Έμιλυ Γιολίτη θα μπορούσε...

Topics

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Aπέδρασε 18χρονος κρατούμενος έξω από το Δικαστήριο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στη Λάρνακα, μετά την απόδραση...

Το UoL Executive Education Center παρουσιάζει τη φιλοσοφία «Life Evolving Learning»

Μία σύγχρονη και καινοτόμα προσέγγιση στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη:...

Διαγωνισμός Smile & Win: Ο τρίτος νικητής έφυγε με μία Mercedes-Benz GLC 300e!

Η ΕΚΟ συνεχίζει να επιβραβεύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των...

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει την Έκθεση ΣΠΟΥΔΑ-ΖΩ 2026

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει την Έκθεση ΣΠΟΥΔΑ-ΖΩ 2026, επιβεβαιώνοντας...

Related Articles

Popular Categories