ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη στην ατμόσφαιρα με τον υδράργυρο στα ύψη-Βροχές και καταιγίδες

Ψηλή θα είναι σήμερα η θερμοκρασία με την σκόνη να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ενώ δεν αποκλείονται οι βροχές και οι καταιγίδες.

Σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι θα αναπτύσσονται νεφώσεις και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ωστόσο μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Hot this week

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Topics

ΠΑΡΙΣΙ: Έσπασαν βιτρίνες και έκαναν πλιάτσικο σε γνωστά brands – Σκηνές χάους- (Δείτε βίντεο)

Σκηνές λεηλασίας εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, όταν ομάδες...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη και 17χρονος – Στο δικαστήριο δύο ανήλικοι

Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση επίθεσης εναντίον 16χρονου στην...

Related Articles

Popular Categories