ΚΑΙΡΟΣ: Δε λέει να φύγει το Καλοκαίρι-Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Μια πάνω και μια κάτω είναι και πάλι οι καιρικές συνθήκες στην Κύπρο. Η ασθενής ψηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή θα ανεβάσει τη θερμοκρασία ενώ τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστεί και αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρείται τοπικά, πρόσκαιρα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται τοπικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να αιωρείται αραιή σκόνη. Την Τρίτη, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΕΥΑ ΠΟΥΡΚΟΥ: Γενέθλια γεμάτα λάμψη, φίλους και απρόοπτα στη Λεμεσό-Ποιους είδαμε-(Βίντεο)

Στη Λεμεσό, σε γνωστό και κοσμοπολίτικο στέκι της πόλης,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Χάθηκαν 107.000 ευρώ μέσω ψεύτικης αγγελίας εργασίας

Ένα τεράστιο πλήγμα δέχτηκε το πορτοφόλι Κύπριου όταν έπεσε...

ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ: Οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο δεν θα χρησιμοποιηθούν για επιθετικές ενέργειες

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Κιρ Στάρμερ, επικοινώνησε με...

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πυραυλικές εκτοξεύσεις από άγνωστο υποβρύχιο – Βίντεο που σαρώνει το διαδίκτυο προκαλεί διεθνή ανησυχία

Σε μια εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη που έχει πυροδοτήσει διεθνείς...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Χάθηκαν 107.000 ευρώ μέσω ψεύτικης αγγελίας εργασίας

Ένα τεράστιο πλήγμα δέχτηκε το πορτοφόλι Κύπριου όταν έπεσε...

ΚΙΡ ΣΤΑΡΜΕΡ: Οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο δεν θα χρησιμοποιηθούν για επιθετικές ενέργειες

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Κιρ Στάρμερ, επικοινώνησε με...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΠΑΦΟΥ: Ανατροπή οχήματος-Στο νοσοκομείο ο οδηγός-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι του...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθηση πετρών στον δρόμο Λευκάρων – Βαβατσινιάς

Επικίνδυνος παραμένει ο δρόμος Λευκάρων – Βαβατσινιάς, καθώς και...

Related Articles

Popular Categories