21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

-

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές για την εποχή τιμές.

Ο καιρός σήμερα θα είναι αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ως βορειοανατολικοί, με ένταση 4-5 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα προσήνεμα περιοχές μπορεί να είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23°C στο εσωτερικό, 25°C στα νότια και ανατολικά παράλια, 27°C στα δυτικά και βόρεια παράλια, και 12°C στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα γίνουν πιο ήπιοι, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, με ένταση 3-4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και νότια θα γίνει ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15°C στο εσωτερικό, 16°C στα παράλια, και 5°C στα ψηλότερα ορεινά.

Τις επόμενες μέρες αύριο Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη και σταθεροποίηση κοντά στις κλιματολογικές τιμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: