18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΝΑ ΚΟΥΡΟΥΣΗ:Η ανάρτηση της 24χρονης συντρόφου του αδικοχαμένου 26χρονου που δολοφονήθηκε σε...

ΙΩΝΑ ΚΟΥΡΟΥΣΗ:Η ανάρτηση της 24χρονης συντρόφου του αδικοχαμένου 26χρονου που δολοφονήθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ

-

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη, ενώ οι οικείοι του 26χρονου αδικοχαμένου νεαρού βιώνουν ανείπωτη θλίψη, μετά τον άδικο χαμό του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Ισραήλ. Η σύντροφός του, σε συγκινητική ανάρτησή της, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της, εκφράζοντας την βαθιά της οδύνη για την τραγική απώλεια.

«Δεν γίνεται να έχεις φύγει, καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα», «Φύλακα άγγελέ μου».

Ο Ιωνάς Καρούσης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ήταν γιος του γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, ο οποίος υπηρετεί ως Senior Consulting Neurologist στο Hadassah και είναι Πρόεδρος της Ισραηλινής Εταιρείας Νευροανοσολογίας, καθώς και Διευθυντής του Κέντρου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας στα Ιεροσόλυμα.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα εξέφρασε τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας τα συλληπτήρια προς τους οικείους του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...