23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Αποθεώθηκε στην τελευταία Καλοκαιρινή του συναυλία-(Φώτο-Βίντεο)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Αποθεώθηκε στην τελευταία Καλοκαιρινή του συναυλία-(Φώτο-Βίντεο)

-

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν τα 300 περίπου άτομα που συγκεντρώθηκαν στον κήπο του Παγκύπριου Ωδείου Λευκωσίας για να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση με τον πολυβραβευμένο τενόρο Ιωάννη Λιβανό.

Περίπου 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στον κήπο του Παγκύπριου Ωδείου Λευκωσίας για να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση.

Ο Ιωάννης Λιβανός, συνοδευόμενος από τον καταξιωμένο πιανίστα Σάββα Σάββα, ερμήνευσε αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια όπως «Τόσα Καλοκαίρια», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Η σωτηρία της ψυχής», «Θάλασσα πλατειά», «Amado Mio», «Summertime» και πολλά άλλα. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του τραγουδιού “Οδός Ονείρων” μαζί με την σοπράνο και καθηγήτρια του Μαρίζα Αναστασιάδου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τη μητέρα του Ιωάννη, Αίμυλη Βασιλειάδου, και την τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Χρύσανθος Φάκας. Παρών ήταν και ο γνωστός ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού, ο οποίος, ως γνήσιος μαχητής νικώντας τον καρκίνο, απηύθυνε συγκινητικά λόγια για τον Ιωάννη, υπογραμμίζοντας τη σημασία της βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Η Αίμυλη Βασιλειάδου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αγάπη που δείχνουν προς τον μονάκριβο γιο της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιωάννης θα επιστρέψει δριμύτερος τον Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας τη μουσική του πορεία με την υποστήριξη της μητέρας του.

Mετά το τέλος της συναυλίας οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν θερμά τον Ιωάννη Λιβανό

Ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας, Χρύσανθος Φακάς μαζί με τον πρέσβη της Δημοκρατίας στην Ουκρανία, Ζαχαριογλου ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία του 16χρονου τενόρου.

Με το στήριγμα του την μητέρα του, Αιμυλη Βασιλειάδου στο τέλος της συναυλίας

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...