ΙΘΑΚΗ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας φροντίδας

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα άτομα με άνοια και Αλτσχάιμερ, διοργανώνει η Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας του συνδέσμου ΙΘΑΚΗ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού. Στόχο έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων με τις ασθένειες και τη συγκέντρωση χρημάτων για τη λειτουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου, το οποίο θα παρέχει φροντίδα και στήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, προσφέροντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για καθημερινή φροντίδα.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι μοναδικό, με την παρουσία του διακεκριμένου πιανίστα Μάριου Ιωάννου στο πιάνο και τη διεύθυνση της κας Μάρως Μητσά. Η Χορωδία της ΠΑΣΥΔΥ θα προσφέρει μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία με παραδοσιακά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την υποστήριξη των ατόμων με άνοια και Αλτσχάιμερ, καθώς και για την ενίσχυση των υπηρεσιών φροντίδας στην Κύπρο. Στην προσπάθεια αυτή, η συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστική, προσφέροντας όχι μόνο οικονομική στήριξη αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης.Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια αποταθείτε στην κα Μαρία Σταματάρη στο τηλέφωνο 99325573

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Hot this week

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Οι Ιάπωνες έδωσαν μαθήματα πολιτισμού-Καθάρισαν ξανά εξέδρες και αποδυτήρια

Δεν κέρδισαν μόνο τις εντυπώσεις μέσα στο γήπεδο. Οι...

ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Pre-wedding beach party με άρωμα Καλοκαιριού λίγο πριν τον γάμο της αδερφής της -(Βίντεο-Φώτο)

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να γιορτάζει η Άντρη Καραντώνη...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φέρνει το STEM Racing κοντά σε εκατοντάδες μαθητές

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ: Για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

Topics

CY-ALERT: Το μήνυμα που ακόμη περιμένω… Κι’ όμως υπάρχει εξήγηση

Στις 15:00 κοίταζα το κινητό μου. Στις 15:10 το...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φέρνει το STEM Racing κοντά σε εκατοντάδες μαθητές

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε...

ΈΚΤΗ ΝΙΚΗ: Για την ομάδα της Toyota στις 24 Ώρες του Le Mans

Η Toyota Racing κατέκτησε μια από τις πιο συναρπαστικές...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΩΝ FANEROMENI ‘26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

«Μουσικοαφηγηματική παράσταση MYTHOS- Από την Κύπρο στον Κόσμο» Πέμπτη 18/6/2026-...

ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ: Για το ηλεκτρικό Volvo EX30

Το Volvo EX30 συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη...

Related Articles

Popular Categories