ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΓΕΜΙΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ένα όμορφο χώρο για τα παιδιά γεμάτο χρώματα και ζωντάνια δημιούργησε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λάρνακας. Δεκάδες ζωγραφιές αναρτήθηκαν στους τοίχους της Νέας Παιδιατρικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας που άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Σε ανάρτησή του, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, Ανδρέα Αποστόλου ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή αλλά και τα παιδιά τα οποία με τις ζωγραφιές του στήριξαν την πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε από πέρσι. Λόγω της πανδημίας όπως αναφέρει ο Ανδρέας Αποστόλου «δεν επιτραπεί να διοργανωθεί οποιανδήποτε εκδήλωση που θα θέλαμε για να εκθέσουμε τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων, αλλά να ξέρουν ότι ο στόχος έχει επιτευχθεί».

O Ανδρέας Αποστόλου ευχαρίστησε θερμά όλα τα σχολεία συνδέσμους γονέων και γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή.  Παράλληλα, τις θερμές του ευχαριστίες έδωσε στον Κούλλη Παύλου και την Ακαδημία του Top 11 καθώς επίσης και το Γκολ στη Ζωή που συμπορεύτηκαν μαζί τους, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ο ίδιος ευχαρίστησε τόσο τους ζωγράφους που με τις δημιουργίες κόσμησαν την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Λάρνακας αλλά και  την Δρ. Κελλίρη όσο και την Μελίνα Σκλάβου για τις ζωγραφιές στα γραφεία των γιατρών.

Για να υλοποιηθεί η ιδέα συνεργάστηκαν γιατροί, νοσηλευτές, διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του Νοσοκομείου προσφέροντας κυρίως  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν σε όλα τα παιδιά. Ο Ανδρέας Αποστόλου ευχαρίστησε στην ανάρτησή του, τον δάσκαλο και καλό φίλο του Ιδρύματος κύριο Ανδρέα Κώστα για την επιλογή των παιδικών βιβλίων για την βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε καθώς και την πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο για την προσφορά παιδικών βιβλίων για την παιδική βιβλιοθήκη αλλά και τον φίλο Πρέσβη κύριο Sammy Revel και την φίλη Αναπληρώτρια Πρέσβειρα κυρία Noga Caspi.

Στο τέλος της ανάρτησης του, ο Ανδρέας Αποστόλου έδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Δρ. Χρυστάλλα Κελλίρη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε εις μνήμην του συζύγου της για τις ζωγραφιές στην είσοδο της Παιδιατρικής Πτέρυγας αλλά και τον φίλο, παιδίατρο των παιδιών και Διευθυντή της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Λάρνακας Δρ. Αδάμο Χατζηπαναγή γιατί ήταν το δικό του όραμα και η καθοδήγηση που συνέβαλαν στο να αναβαθμιστεί η Παιδιατρική Πτέρυγα.

Από την πλευρά του, Δρ. Αδάμος Χατζηπαναγή σε ανάρτησή του εξήρε το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Ανδρέα Αποστόλου «Ανδρέα μου, εκ μέρους της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκ. Λάρνακας σε ευχαριστώ θερμά που συνέχεια έχεις έγνοια της κλινικής μας. Θεοδοσία μου ευχαριστώ και εσένα που δεν σταματάς να κάνεις καινούργιες εισηγήσεις. Το ίδρυμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά και το αποδεικνύετε καθημερινά».

Ο Ανδρέας Αποστόλου μαζί με την σύζυγό του Θεοδοσία Χρίστου, η οποία καθημερινά στηρίζει τα παιδιά

Hot this week

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ – ΑΘΗΝΑ ΡΟΔΙΤΗ: Μητέρα και κόρη με κοινό πάθος – Δύο γενιές, μία αγάπη για την τέχνη

Υπάρχουν οικογένειες στις οποίες η τέχνη γίνεται μέρος της...

ΡΟΔΟΣ: Το τετραήμερο που θα σε κάνει να αγαπήσεις το Αιγαίο

Αν το ιδανικό καλοκαίρι για εσένα σημαίνει κρυστάλλινα νερά,...

ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΞΙΝΟ…Το Καλοκαιρινό φρούτο που κόστισε ακριβά – Δείτε το βίντεο

Το καρπούζι μπορεί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του...

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΑ MALL: Ερωτήματα για την εκκένωση – «Κάποιοι έμπαιναν ενώ γίνονταν έλεγχοι»

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τις απειλές περί...

Topics

ΡΟΔΟΣ: Το τετραήμερο που θα σε κάνει να αγαπήσεις το Αιγαίο

Αν το ιδανικό καλοκαίρι για εσένα σημαίνει κρυστάλλινα νερά,...

ΠΕΠΙΝΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙ: Έφυγε από τη ζωή η φωνή που συνόδευσε μια ολόκληρη εποχή-(Βίντεο)

Θλίψη στην Ιταλία και στους φίλους της μουσικής προκαλεί...

Related Articles

Popular Categories