ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: H AΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Μεγάλη αδυναμία στον εγγονό του, που ήρθε στον κόσμο στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019, φαίνεται πώς έχει ο Θοδωρής Αθερίδης που έφερε στο κόσμο, η κόρη του. Ο ίδιος δεν του χαλά χατίρι ενώ όταν έχει χρόνο επιλέγει να τον περνά με τον εγγονό του.

Παππούς και εγγονός περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει το μεγάλωμα του και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, με τον πρώτο να μοιράζεται τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

«Κι αγαπώ κι όλον τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί…», είναι ο στίχος του τραγουδιού που επέλεξε να συνοδεύσει ο Θοδωρής Αθερίδης τη φωτογραφία που ανάρτησε.

Hot this week

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ: Άνοιξε ο δρόμος, αλλά άρχισαν τα παράπονα των πολιτών – «Έγινε σωστά ο σχεδιασμός;»

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία για οδηγούς και κατοίκους, η...

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο

Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες...

Topics

Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio...

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

Related Articles

Popular Categories