25.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ: Tίτλους τέλους με το ερχομό της νέας χρονιάς-«Δεν μας επέτρεψαν...

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ: Tίτλους τέλους με το ερχομό της νέας χρονιάς-«Δεν μας επέτρεψαν άλλη επιλογή…»

-

Στο κλείσιμο του Θεάτρου Ανεμώνα οδηγήθηκε σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες η απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτισμού μετά από πολλά χρόνια στα θεατρικά πεπραγμένα του τόπου μας. Από τη μεριά τους οι ιθύνοντες του Θεάτρου Ανεμώνα εύχονται να συναντηθούν θεατρόφιλοι και ηθοποιοί κάποτε σε ένα ωραίο μέρος γεμάτος Ανεμώνες για να μοιραστούν ξανά τη μαγεία της θεατρικής σκηνής.

«Ευχόμαστε σε όλους σας- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2024

Με Υγεία, Ειρήνη στον κόσμο, Αγάπη στη ζωή μας και Ευημερία για όλους τους ανθρώπους. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και για όλη τη μαγεία της τέχνης του θεάτρου που μοιραστήκαμε μαζί.

Το Θέατρο Ανεμώνα, μαζί με τα υπόλοιπα διαχρονικά θέατρα του τόπου μας, έχει αναστείλει υποχρεωτικώς επ’ αόριστον τις εργασίες του, αφού με τις αποφάσεις τους, υπεύθυνοι, επιτροπές και διεύθυνση του υφυπουργείου πολιτισμού, δεν μας επέτρεψαν άλλη επιλογή.Το ύψος της επιχορήγησης στα θέατρα, οι όροι και οι προϋποθέσεις που τίθενται, οι πολιτικές που μέσω του χορηγικού σχεδίου χαράσσονται, οδηγούν με σαφήνεια και ταχύτητα σε κλείσιμο των θεάτρων και στην οριστική διάλυση του επαγγελματικού θεάτρου.

Ευχόμαστε να καμφθεί η αδιαλλαξία του υφυπουργείου, να ακολουθήσει ουσιαστικός και παραγωγικός διάλογος με δημιουργούς και καλλιτέχνες και να βρεθούν οι τρόποι να επέλθει η γαλήνη στο χώρο του θεάτρου ώστε να μπορούμε όλοι να αφοσιωθούμε ξανά στο δημιουργικό μέρος της δουλειάς μας, μακρυά από αντιπαλότητες και ζημιογόνες συγκρούσεις.

Ευχόμαστε σύντομα να γίνει κατορθωτό να συναντηθούμε και πάλι “σε ένα πολύ πολύ ωραίο μέρος γεμάτο ανεμώνες” και όλοι μαζί να μοιραστούμε ξανά τη μαγεία της θεατρικής δημιουργίας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! ΕΊΘΕ ΤΟ 2024 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: