ΘΑΝΟΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ: Στην Κύπρο για ένα ρεσιτάλ και σεμινάριο κιθάρας – Ένα ξεχωριστό μουσικό διήμερο

Ένα ξεχωριστό μουσικό διήμερο διοργανώνει το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου, φέρνοντας στην Κύπρο τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Θάνο Μήτσαλα, τον οποίο ο πολυβραβευμένος συνθέτης Sergio Assad χαρακτηρίζει ως τον ιδανικότερο ερμηνευτή του έργου του.

Ο Θάνος Μήτσαλας θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό ρεσιτάλ κιθάρας το Σάββατο 29 Μαρτίου στη Μεσαιωνική Αίθουσα Καστελιώτισσα, στις 19:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 11:00, θα ακολουθήσει σεμινάριο κιθάρας στο Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου, απευθυνόμενο σε καθηγητές κιθάρας, σπουδαστές όλων των επιπέδων και φιλόμουσους ακροατές.

Γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους βιρτουόζους της γενιάς του, ο Θάνος Μήτσαλας μαγεύει το κοινό με το κορυφαίο μουσικό του αισθητήριο, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική του δεξιοτεχνία, που συνδυάζουν ελευθερία και πειθαρχία. Ο θρυλικός συνθέτης και κιθαριστής Sergio Assad τον έχει χαρακτηρίσει ως τον απόλυτα ιδανικό ερμηνευτή του έργου του.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ: Αγώνας δρόμου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Με στόχο κανένα παιδί να μη στερηθεί τα απαραίτητα...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

Related Articles

Popular Categories