22.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΜΟΔΕΣΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: Οι δύο μαχητές ζωής στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο-Ευχή τους...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΜΟΔΕΣΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ: Οι δύο μαχητές ζωής στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο-Ευχή τους να επιστρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι τους- (Φώτο)

-

Δύο μαχητές ζωής, δύο φίλοι από μικρά παιδιά ο Ηρακλής Αναστασίου και η Μοδέστια Σαμαρά όπως και κάθε χρόνο, στολίζουν από κοινού το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιμένοντας με ανυπομονησία τις γιορτινές ημέρες αφήνοντας πίσω τους τους θαλάμους του Παιδοογκολογικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τα δύο μικρά παιδιά έχουν γίνει καλοί φίλοι μαζί με τις μητέρες τους, Ελένη Γρηγόρη και Στέφανη Θεοφάνους, οι οποίες είναι φίλες και κουμπάρες από τότε που οι δύο μητέρες περνούσαν τις ώρες τους δίπλα στο προσκεφάλι των παιδιών τους. Κάθε Χριστούγεννα από τότε που αφήσαν πίσω τους τους θαλάμους του Παιδοογκολογικού τμήματος έχει γίνει πλέον η συνήθεια τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η σκέψη τους, όμως πάντοτε είναι σε όλα τα άλλα παιδιά που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους αφήνοντας την ευχή τους ώστε όλα να γυρίσουν χαρούμενα και υγιείς.

Η μεταξύ τους φιλία και συνεργασία των δύο παιδιών δείχνουν σε όλους εμάς, ότι τα αθώα χαρούμενα παιδικά προσωπάκια τους είναι όλα αυτά που έχουν σημασία για έναν κόσμο καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: