ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Επέστρεψε και πάλι στην Κύπρο-«Τα πιο δύσκολα έφυγαν…» (Φώτο-Βίντεο)

Την δική του, προσωπική Ανάσταση έζησε ο Ηρακλής Αναστασίου αφού ανήμερα του Πάσχα επέστρεψε και πάλι στην γενέτειρα του, συγκινώντας όλους όσους ευχήθηκαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο ώστε ο μικρός να επιστρέψει υγιής και χαρούμενος.

Ο μικρούλης ο οποίος είχε μεταβεί στην Γερμανία για θεραπεία για εξειδικευμένη αντιμετώπιση από την υποτροπή που παρουσίασε της νόσου σε ενδοκοιλιακό λεμφαδένα. Ο τετράχρονος Ηρακλής Αναστασίου από την Πάφο διαγνώστηκε παλιότερα με καρκίνο του όρχεως και στη συνέχεια με καρκίνο σε λεμφαδένα. Η μητέρα του, Ελένη Γρηγόρη, σε ανάρτησή της, άφησε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για την υγεία του μικρούλη.

«Η Ανάσταση του Κυρίου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό και πιο ευτυχισμένο. Μα κυρίως για ένα κόσμο γεμάτο υγεία! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Επιτέλους στο σπίτι μας. Τα πιο δύσκολα έφυγαν. Αυτή είναι Ανάσταση!»

Hot this week

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έτοιμοι για παραλία – Στους 40°C και σήμερα η Κύπρος-Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο υδράργυρος ανεβαίνει ξανά...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εμφάνισή του στην εκδήλωση για Ισαάκ και Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις – «Ασέβεια προς τους νεκρούς»-(Φώτο)

Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Φειδία...

Topics

ARLA PROTEIN: Συνεχίζει να καινοτομεί με το Arla Protein Food to Go.

Το πλήρες γεύμα που ακολουθεί τον ρυθμό της σύγχρονης...

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Για αποκατάσταση της αλήθειας» – Όλα ξεκίνησαν για ένα δωμάτιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ιερά και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου...

Related Articles

Popular Categories