ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2025: Γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο και αυτές που στηρίζουν, φωτογραφήθηκαν για το The Pink Calendar

Για άλλη μια χρονιά, το ημερολόγιο του Στράτου Δημητρίου, σε συνεργασία με τη Γιώτα Κουφαλίδου, φέρνει στο προσκήνιο ιστορίες δύναμης, αλληλεγγύης και ελπίδας. Δώδεκα γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής ζωής που έχουν βιώσει τον καρκίνο, αλλά και αυτές που στηρίζουν αθόρυβα τις γυναίκες που παλεύουν με την αρρώστια.

Η ιδέα του διάσημου hair artist Στράτου Δημητρίου να αποθανατίζει αναγνωρίσιμα πρόσωπα της κυπριακής κοινωνίας έχει γίνει πια θεσμός και φέτος επιστρέφει με το ίδιο πάθος και την ίδια στόχευση: να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης και ελπίδας στις γυναίκες που περνούν αυτή τη δύσκολη δοκιμασία. Κάθε εικόνα του ημερολογίου είναι ένα έργο τέχνης, με την υπογραφή της Γιώτας Κουφαλίδου, που αποτυπώνει τη δύναμη και την ομορφιά των γυναικών αυτών.

Η Φωτεινή Παπαδόπουλου-Ιανουάριος

Η Αννίτα Δημητρίου-Φεβρουάριος

Οι συμμετέχουσες στο ημερολόγιο είναι γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής κοινωνίας. Η Φωτεινή Παπαδόπουλου, η Αννίτα Δημητρίου, η Γιώτα Παπαδόπουλου, η Αννίτα Δημητρίου, η Έλενα Ευσταθίου, η Γιώτα Κουφαλίδου, η Στέλλα Μάστορα, η Γωγώ Αλεξανδρινού, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Γεωργία Κόμπου, η Αργυρώ Ροτσίδου, η Φωτεινή Τσιρίδου και η Στέλλα Μιχαηλίδου, οι οποίες με τη συμμετοχή τους στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτήν την ιερή αποστολή

Η Στέλλα Μάστορα-Μάρτιος

Η επιμέλεια του σχεδιασμού του ημερολογίου ανατέθηκε στην Spinash Communication, η οποία με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα ανέλαβε να φέρει εις πέρας αυτό το ξεχωριστό έργο. Για το μακιγιάζ των 12 γυναικών φρόντισαν οι ταλαντούχες Βαρβάρα Νικολακάκη και Χριστιάνα Χριστοφόρου, προσφέροντας κάθε γυναίκα την απαραίτητη λάμψη και αυτοπεποίθηση.

Η Γιώτα Παπαδόπουλου-Απρίλιος

Η Γωγώ Αλεξανδρινού-Μαϊος

Μέσα από αυτό το ημερολόγιο, 12 δυναμικές και έντονες προσωπικότητες της Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό. Οι γυναίκες που συμμετέχουν δεν είναι μόνο σύμβολα αντοχής, αλλά και φάροι αλληλεγγύης και αγάπης για όσες και όσους δίνουν καθημερινά τη μάχη τους με τον καρκίνο. Κάθε μία από αυτές αφήνει το δικό της αποτύπωμα, προσφέροντας έμπνευση και ελπίδα για έναν κόσμο πιο ευαισθητοποιημένο και ενωμένο.

Η Στέλλα Γεωργιάδου-Ιούνιος

Μέσα από αυτό το ημερολόγιο, 12 δυναμικές και έντονες προσωπικότητες της Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό σκοπό.

Η Γεωργία Κόμπου-Ιούλιος

Η Έλενα Ευσταθίου-Αύγουστος

Η Αργυρώ Ροτσίδου-Σεπτέμβριος

Η Γιώτα Κουφαλίδου-Οκτώβριος

Η Φωτεινή Τσιρίδου-Νοέμβριος

Αυτές οι γυναίκες, με την τόλμη τους να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, δίνουν το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της δύναμης για μια καλύτερη ζωή. Το ημερολόγιο του Στράτου Δημητρίου και της Γιώτας Κουφαλίδου εκτός από την καλλιτεχνική του αξία, ενσωματώνει και ένα βαθύ κοινωνικό μήνυμα: η μάχη κατά του καρκίνου είναι κοινή και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε το δικό μας λιθαράκι για να στηρίξουμε αυτές τις ηρωικές γυναίκες που δίνουν μάχες καθημερινά.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου-Δεκέμβριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η παιδική ηλικία που στερείται δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο

Η 12η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας,...

ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: Ήλιος το πρωί, το απόγευμα βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα ξεκινά ήπιος και κυρίως αίθριος, όμως...

City of Dreams Mediterranean: Μοίρασε περισσότερα από €835,000 σε προοδευτικά jackpots

Το City of Dreams Mediterranean γιορτάζει μία ακόμη σημαντική...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεδαφίζονται επικίνδυνες κατοικίες – Στο μικροσκόπιο ακόμη 35 οικοδομές

Κατεδάφιση δύο ακόμη επικίνδυνων κατοικιών στη Λάρνακα βρίσκεται σε...

Topics

ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: Ήλιος το πρωί, το απόγευμα βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα ξεκινά ήπιος και κυρίως αίθριος, όμως...

City of Dreams Mediterranean: Μοίρασε περισσότερα από €835,000 σε προοδευτικά jackpots

Το City of Dreams Mediterranean γιορτάζει μία ακόμη σημαντική...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεδαφίζονται επικίνδυνες κατοικίες – Στο μικροσκόπιο ακόμη 35 οικοδομές

Κατεδάφιση δύο ακόμη επικίνδυνων κατοικιών στη Λάρνακα βρίσκεται σε...

ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Ζητούν λύτρα για 22χρονο φοιτητή – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Υπόθεση απαγωγής 22χρονου άνδρα διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα,...

ΣΤΟ ROLAND GARROS η απονομή του κορυφαίου ευρωπαϊκού βραβείου στο Renault 4

H Renault παρέλαβε και επίσημα το βραβείο «Best Buy...

Related Articles

Popular Categories