ΖΩΖΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Επιτέλους βλέπουμε βήματα προόδου»-Πώς σχολιάζει η Γενική Γραμματέας της ΠΟΑΑ την κατάθεση της πρότασης για την ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας

Με μεγάλη ικανοποίηση η Γενική Γραμματέας της Π.Ο.Α.Α Λεμεσού Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού, Ζωζώ Χριστοδούλου, καλωσορίζει την πρόταση νόμου η οποία κατατέθηκε στην ολομέλεια της Βουλής ώστε να δίνεται προτεραιότητα σε ουρές αναμονής στις ευάλωτες ομάδες.

Σε σχετική ερώτησή μας , η Ζωζώ Χριστοδούλου επισημαίνει ότι με την σχετική πρόταση την οποία κατέθεσε στο κοινοβούλιο οι βουλεύτριες Χριστιάνα Ερωτόκριτου και Σάβια Ορφανίδου δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετείται το κοινό σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους που εμπίπτουν στις ευάλωτες ομάδες.

«Και επιτέλους βλέπουμε βήματα προόδου. Η θεσμοθέτηση από την ολομέλεια της Βουλής της Πρότασης Νόμου για την προτεραιοποίηση σε ουρές αναμονής όπου εξυπηρετείται το κοινό σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους δίνει μια προοπτική για μια κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη, για μια ευνομούμενη πολιτεία μ’ ενσυναίσθηση, χωρίς διακρίσεις, σκοπέλους κι αποκλεισμούς. Θα επωφεληθούν τα ατομα με Αναπηρία που είναι κάτοχοι της ευρωπαϊκής κάρτας αναπηρίας και τα άτομα άνω των 75 ετών με δελτίο ταυτότητας. Ωστόσο, η καλλιέργεια κουλτούρας ενσυναίσθησης και σεβασμού επιβάλλεται να γίνει κτήμα όλων μας».

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories