ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: EΓΡΑΨΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-«ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Τον ρόλο της συγγραφέως παίρνει η Ζέτα Δούκα η οποία πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τον τίτλο «Η Έλλα και η Άλλυ». Η γνωστή ηθοποιός μέσα από την ανάρτησή της, μιλά για το νέο εγχείρημα της να εισέλθει στο χώρο της συγγραφής με ένα βιβλίο για παιδιά αφήνοντας πολλά μηνύματα.

«Αγαπημένοι μου , μεγάλοι και παιδιά, να σας συστήσω την Έλλα και την Άλλυ, τα κορίτσια που μου έχουν πάρει τα μυαλά με την αθωότητα, την καλωσύνη και την αγάπη τους! Τις ηρωίδες των παιδικών μου βιβλίων με τον γενικό τίτλο «Η Έλλα και η Άλλυ» , που γράφω εδώ και 9 μήνες ( σαν εγκυμοσύνη ακούστηκε…!) και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο από την @keybooksgr.


Η χαρά μου είναι μεγάλη και όχι μόνο επειδή θα έρθουν στον κόσμο τα έντυπα…παιδιά μου αλλά κυρίως γιατί φέρνουν μαζί τους μηνύματα, τα οποία ως κοινωνία έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, αφού μιλούν για την δύναμη της φιλίας, την γυναικεία υποστήριξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Και το να μιλάς γι αυτές τις σπουδαίες και δύσκολες έννοιες, με τρόπο απλό και κατανοητό προκειμένου να τις καταλάβει ένα μικρό παιδί χωρίς να κουραστεί είναι μάλλον από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο.

Είμαι όμως τυχερή γιατί σε αυτό το παρθενικό μου ταξίδι στο χώρο των εκδόσεων, έχω την ευλογία να συμπλέω με υπέροχους ανθρώπους που εισχωρούν στο μυαλό μου και τα κάνουν όλα ευκολότερα. Ο 19χρονος genius ζωγράφος/ φοιτητής Αρχιτεκτονικής και βαφτισιμιός μου Θάνος Καρανίκας, η εκπαιδευτικός/ παιγνιοθεραπευτρια Χρύσα Τσουκαλά και τα χρυσά παιδιά-θαύματα της @keybooks, Βλάσης Μαρωνίτης και Βασίλης Βαρδάκας, είναι απλώς θαυμαστοί!


Ό,τι και να πω για όλους και τον καθένα ξεχωριστά, είναι λίγο. Θα αφήσω να μιλήσει η δουλειά μας, που ελπίζω να αρέσει και να βρει τη θέση που της ταιριάζει στο μυαλό και τη καρδιά του κόσμου, ιδίως των παιδιών που θα διαμορφώσουν την αυριανή – καλύτερη εύχομαι – κοινωνία».

Hot this week

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: Βγάζουμε τις κουβέρτες – Βροχές σήμερα και ψύχρα το βράδυ

Άλλαξε ο καιρός και οι κουβέρτες βγαίνουν σιγά σιγά...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ: Προς τη Βουλή το νομοσχέδιο – Στόχος η εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2027

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει τον δρόμο για...

Topics

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ – Πού επηρεάζεται η κυκλοφορία

Με πιθανές αποκοπές δρόμων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνοδευτούν...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: Βγάζουμε τις κουβέρτες – Βροχές σήμερα και ψύχρα το βράδυ

Άλλαξε ο καιρός και οι κουβέρτες βγαίνουν σιγά σιγά...

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: Πέμπτη προσπάθεια με κρατική χορηγία προτείνει το Υπουργείο Υγείας

Μία ακόμη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας θα...

ΣΥΛΙΚΟΥ: Οι βροχές έκοψαν τον δρόμο, οι κάτοικοι ζητούν απαντήσεις – Εικόνες από τις ζημιές

Οι νέες καταρρακτώδεις βροχές έφεραν ξανά στην επιφάνεια το...

Related Articles

Popular Categories