27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕD SHEERAN: Σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με την επικείμενη εμφάνισή του στη Λάρνακα

ΕD SHEERAN: Σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με την επικείμενη εμφάνισή του στη Λάρνακα

-

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του παγκόσμιου φαινόμενου ερμηνευτή, Ed Sheeran, στη Λάρνακα, γνωστού για τους συναισθηματικούς του στίχους, τα κορυφαία τραγούδια και το ασύγκριτο μουσικό του ταλέντο.

Οι συναυλίες του στην Κύπρο αποτελούν το μεγάλο φινάλε της παγκόσμιας περιοδείας Mathematics για το 2024, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το ήδη πολυαναμενόμενο γεγονός. Ο ενθουσιασμός γύρω από την άφιξη του Sheeran είναι ανεπανάληπτος. Τα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία, στις 7 Σεπτεμβρίου, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της προπώλησης. Θαυμαστές από 42 χώρες έχουν ήδη εξασφαλίσει τα εισιτήρια τους, κάνοντας το γεγονός αυτό μια παγκόσμια συγκέντρωση.

Με 14 τραγούδια στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου, 47,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 32 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, ο Ed Sheeran παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της εποχής μας. Οι συναυλίες του στην Κύπρο αναμένεται να προσελκύσουν πάνω από 45.000 θαυμαστές, αποτελώντας ρεκόρ στην ιστορία της ζωντανής μουσικής στη χώρα.

Στη συναυλία, το opening act θα αναλάβει ο Calum Scott, προετοιμάζοντας το κοινό για μια αξέχαστη βραδιά. Με επιπλέον εκπλήξεις που έχουν προγραμματιστεί, οι θαυμαστές θα ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο έχουν την τελευταία ευκαιρία να το κάνουν για τη δεύτερη συναυλία, στις 8 Σεπτεμβρίου. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια αρένας κοστίζουν €115, ενώ υπάρχουν περιορισμένα εισιτήρια στις κερκίδες με κόστος €180. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο http://www.ticketmaster.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 70007066 / +357 22 010191.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...