ΕΦΗ ΣΠΥΡΟΥ: ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΕΙΟ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Ένα έργο έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη της Λεβεντείου Πινακοθήκης γεμάτο δύναμη δημιούργησε η Έφη Σπύρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτός και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Φωτογραφία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΥΡΟΥ

Η εικαστικός συμπατριώτισσα μας, Έφη Σπύρου δημιούργησε ένα έργο τέχνης της με τον τίτλο «Μαύρες Χρυσές Νιφάδες» το οποίο είναι υφασμένο με μαύρο βελούδο και κίτρινες ανακλαστικές ταινίες, οι οποίες αντιδρούν με το φως. Τον τίτλο του έργου της το δανείστηκε από τον τίτλο του ποιήματος του Paul Celan «Μαύρες Νιφάδες» και είναι μια προσπάθεια να θεραπεύσει τις όποιες πληγές μας, είναι ένα έργο γεμάτο δύναμη, φως και ανάταση.Η υπαίθρια έκθεση της Έφης Σπύρου «Μαύρες Χρυσές Νιφάδες» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη θα διαρκέσει ως τα τέλη Ιουνίου.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία της οικίας – Κατασχέθηκαν 2,3 κιλά κάνναβης και συνελήφθησαν δύο άνδρες

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγούνται σήμερα δύο άνδρες, ηλικίας...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 34χρονος τουρίστας ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά του

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το...

Related Articles

Popular Categories