ΕΦΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΑ

Τα γενέθλια των διδύμων κόρων της, Αθηνά και Εβελίνα οι οποίες ενηλικιώθηκαν, γιορτάζει σήμερα η Κύπρια σχεδιάστρια Έφη Παπαιωάννου, η οποία όπως είναι γνωστό έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον πρώτο της γάμο και τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Τα δίδυμα κοριτσάκια της έχουν μεγαλώσει αρκετά και δημοσίευσε φωτογραφίες από τον καιρό που ήταν μωρά. Όπως, άλλωστε, διευκρινίζει η Κύπρια σχεδιάστρια είναι «οι άγγελοι της».

«Χρόνια πολλά χρόνια, οι άγγελοι μου, είναι η ανταμοιβή για ό, τι απόκτησα έως τώρα και έκανα στη ζωή μου … μου μάθατε την αληθινή έννοια της άνευ όρων αγάπης. Είμαι τόσο περήφανη για σας και θα είμαι πάντα δίπλα σας … σε αγαπώ @athinakix @evelinakix».

Hot this week

OPEN HOUSE NICOSIA: Εμβληματικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό-Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία

Σημαντικά κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία θα...

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories