27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Μια δραστηριότητα της που δεν γνώριζαν πολλοί - Πού βρίσκεται...

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ: Μια δραστηριότητα της που δεν γνώριζαν πολλοί – Πού βρίσκεται η γνωστή άλλοτε παρουσιάστρια-δημοσιογράφος-(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

-

Σε άλλα μονοπάτια βρίσκεται πλέον η πρώην παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ευτυχία Ανδρέου, υλοποιώντας τα όνειρά της μετά την αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί είναι ότι η Ευτυχία Ανδρέου εκτός από μια πετυχημένη δημοσιογράφος είναι και «γνώστης των παραδοσιακών χορών και αρκετά έμπειρη, ως μέλος του Προσφυγικού Λαογραφικού Ομίλου «Οι Αδούλωτοι Σιακαλλή», εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά την παρουσία της στην τηλεόραση, η Ευτυχία Ανδρέου αναζητούσε τρόπους να εκφράσει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη της αγάπη για τον παραδοσιακό χορό. Παρότι πάντα αγαπούσε το χορό, το επαγγελματικό της πρόγραμμα την περιόριζε. Τώρα, όμως, που βρίσκεται μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, μπορεί επιτέλους να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον χορό, τον οποίο πάντα αγάπησε και δεν είχε ποτέ εγκαταλείψει.

Μάλιστα, χθες ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που έκανε με επιτυχία το ντεμπούτο της σε δείπνο που παραχώρησε ο επιχειρηματίας Λουκής Ιωακείμ στους εκπροσώπους των σωματείων προσφύγων του κατεχόμενου χωριού Αι-Γιώργη της Κερύνειας και των γύρω χωριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευτυχία Ανδρέου, μητέρα ενός κοριτσιού, της Θίσβης, πρόσφατα διορίστηκε ως καθηγήτρια Γαλλικών σε δημόσιο σχολείο της πρωτεύουσας, αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο για πάντα τη δημοσιογραφία αλλά όχι την παρουσίαση εκδηλώσεων, λόγω της σχέσης της με το άλλοτε επάγγελμά της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...