ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ: MOIΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για όλους, λόγω της πανδημίας και πολύ περισσότερο του εγκλεισμού. Όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον συνάνθρωπο μας και πολύ περισσότερο τα παιδιά που μέσα από τα μάτια τους βλέπουμε τα αληθινά συναισθήματα του κάθε ενός από εμάς.

Mαζί με την σύζυγό του, σε παλαιότερη φωτογραφία Αργυρώ

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος σήμερα έδειξε το άλλο πρόσωπο του, αυτό του πατέρα, και μετέβη στο Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα» και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει χωρίς παιχνίδια και το αγνό χαμόγελο τους.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα» ιδρύθηκε το 1994 και είναι το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Θεοτόκος».  Στεγάζεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού, και στελεχώνεται από πολυθεματική ομάδα έμπειρου και ειδικά καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού.

Hot this week

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» με διεθνή αέρα– Η Κύπρια φωνή πίσω από το «Sei Solo Tu»

Μια διεθνής μουσική σύμπραξη φέρνει την Κύπρια καλλιτέχνιδα στο...

Topics

Related Articles

Popular Categories