ΕΥΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ: H οικογένεια της ζητά απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της (Φώτο)

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της Εύας Μπουντούρη η οποία συμφώνησε να χειρουργηθεί, αφού είχε διαγνωστεί με ανεύρυσμα. Όπως είναι γνωστό η ραδιοφωνική παραγωγός δεν επανήλθε ποτέ από το κώμα, στο οποίο έπεσε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν τώρα να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη και ζητούν να μάθουν τα αίτια του αιφνίδιου χαμού της.

«Είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα, ενώ δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είχε πει ο γιατρός της. Το αναπάντεχο τέλος της προκάλεσε κύμα συγκίνησης που απλώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» όπου εργαζόταν, σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: in.gr

Hot this week

ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ: Η επιτυχία έχει… δίδυμο πρόσωπο: Η κοινότητα γιορτάζει τις διακρίσεις των αδελφών Χρίστου

Διπλή χαρά και συγκίνηση σκόρπισαν στο Επισκοπειό οι επιτυχίες...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται στις ομάδες αποκοπών

Σε εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο έκτακτης απόρριψης φορτίου, καθώς...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντιδράσεις για το mall στον Άγιο Αθανάσιο – Πολίτες κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία

Στους δρόμους βγαίνουν πολίτες της Λεμεσού, εκφράζοντας την αντίθεσή...

Topics

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται στις ομάδες αποκοπών

Σε εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο έκτακτης απόρριψης φορτίου, καθώς...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντιδράσεις για το mall στον Άγιο Αθανάσιο – Πολίτες κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία

Στους δρόμους βγαίνουν πολίτες της Λεμεσού, εκφράζοντας την αντίθεσή...

LIDL BETTER LIVING DAY: Γεμάτα χαμόγελα και επιτυχία στη Λεμεσό – Επόμενη στάση το Παραλίμνι

Μετά τα δύο επιτυχημένα διήμερα στα καταστήματα Lidl Αγίας...

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διαπιστώσεις για προσλήψεις, αναβαθμίσεις και υπερωρίες

Σειρά παρατυπιών και αδυναμιών στη διαχείριση θεμάτων προσωπικού στον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Τέλος η ταλαιπωρία – Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο στο Παραμάλι

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, στο...

Related Articles

Popular Categories