24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ…ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ…ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

-

Λένε ότι κάθε συνάντησή ή κάθε γνωριμία που συμβαίνει στην ζωή σου υπάρχει ένας λόγος. Γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν συμβαίνει, γιατί απλά εσύ είσαι τυχερός. Στην καθημερινότητα μας πολλές φορές θα διαπιστώσουμε ότι συμβαίνουν πράγματα που ούτε εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε…Απλά καθημερινά που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, με τη λογική.

Η ζωή μας είναι όπως ένα «τρένο» που ετοιμάζεται να κάνει την εκκίνηση του και ξαφνικά διαπιστώνουμε ότι για να ξεκινήσει το «τρένο» πρέπει να έχει τα κατάλληλα εφόδια, να είναι ελεγμένο από όλες τις πλευρές και πάνω από όλα, να μπορεί να χωράει μέσα στα βαγόνια του όσο περισσότερα άτομα.

Και εμείς στο δικό μας «βαγόνι», πρέπει να επιλέγουμε τα άτομα που θα δώσουμε μια θέση στην καρδιά μας, για να μπορέσει να «ταξιδέψει» μαζί μας…Να είναι άτομα που δεν τα αφήνουν όλα στην τύχη, και άτομα που μας νοιάζονται πραγματικά. Στις ημέρες μας δεν χρειαζόμαστε επικριτές για τα λάθη μας, χρειαζόμαστε αγάπη και αγκαλιά, έναν λόγο παραπάνω για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό το συμβαίνει…

Κάθε ένας από αυτούς που θα χρησιμοποιήσουν το δικό μας «βαγόνι» και να κινηθούν μαζί μας πρέπει να αντέχει τις οποιεσδήποτε ανηφόρες που θα συναντήσουμε στο δρόμο μας…Δεν είναι όλα ρόδινα στο «ταξίδι» μας, για να φτάσουμε στο προορισμό μας θα περάσουμε από πολλές «περιοχές» που άλλοτε θα γελάσουμε, θα κλάψουμε και θα νοιώσουμε όλα τα συναισθήματα που έχει μέσα του ο άνθρωπος.

Σε αυτό το «ταξίδι» της ζωής δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τον ίδιο δρόμο…Γιατί κάποτε πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε και την διαδρομή μας, να αλλάξουμε πορεία και να πάμε παρακάτω, να βάλουμε καινούργιους στόχους…Να ξεκινήσουμε ένα άλλο «ταξίδι» και να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς δρόμους, που τελικά μπορεί να είναι καλύτερο από την παλιά διαδρομή μας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...