ΕΛΣΑ ΡΑΒΝΑΛΗ-CHRISTIAN VLADESCU: Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης και κοινωνικής ανάλυσης-«Οι Πνεύμονες» στο θέατρο «Δέντρο»

Η νέα παραγωγή του Θεάτρου «Δέντρο» στην Λευκωσία, «Οι Πνεύμονες» του Duncan Macmillan, υπό τη σκηνοθεσία του Christian Vladescu, φέρνει στην σκηνή μια συγκινητική, αλλά και επίκαιρη ιστορία για τη ζωή και τις σχέσεις. Στην παράσταση, οι θεατές παρακολουθούν ένα ζευγάρι να αναρωτιέται αν είναι σωστό να φέρει στον κόσμο ένα παιδί σε μια εποχή που η οικονομία, η κοινωνία και η οικολογία είναι σε κρίση.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2025, με ώρα προσέλευσης στις 20:00 και έναρξης στις 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €15,00 κανονικό και €13,00 μειωμένο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το κοινό ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές και προβληματίζει τις συνειδήσεις.

Οι ηθοποιοί Έλσα Ράβναλη και Christian Vladescu, πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η οποία συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη συγκίνηση και την αμεσότητα. Ο διάλογος είναι γεμάτος ειλικρίνεια και χιούμορ, αγγίζοντας την καθημερινότητα των θεατών, ενώ ταυτόχρονα θέτει σοβαρά ερωτήματα για το μέλλον της ανθρωπότητας και των ανθρώπινων σχέσεων.

Η παράσταση διερευνά τη σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική επιθυμία και τους κοινωνικούς περιορισμούς, την αγάπη και τις αμφιβολίες. Το έργο, το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι ένας καθρέφτης των προβλημάτων και των ανησυχιών της σύγχρονης κοινωνίας, προσεγγίζοντας θέματα όπως η οικογενειακή ζωή, η ευθύνη, και οι κοινωνικές αξίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λάρνακα – Έκκληση για πληροφορίες

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σοβαρή σύγκρουση στη Λεμεσό μετά από κόντρα – Τραυματίστηκε οδηγός

Η φερόμενη κόντρα μεταξύ δύο αυτοκινήτων στην περιοχή του...

ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΩΝ: Είχαμε προειδοποιήσει την Εθνική Φρουρά να μην γίνονται βολές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Το Τμήμα Δασών είχε απευθύνει εγκαίρως συστάσεις προς την...

ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΨΕΥΔΑ: Άνοιξε ο δρόμος μετά την μεγάλη πυρκαγιά

Ο δρόμος Καλού Χωριού – Ψευδά στην επαρχία Λάρνακας...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ: «Η ευθύνη ανήκει στο 70 Τάγμα Μηχανικού – Θα εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα»

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς που οδήγησαν...

Topics

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λάρνακα – Έκκληση για πληροφορίες

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σοβαρή σύγκρουση στη Λεμεσό μετά από κόντρα – Τραυματίστηκε οδηγός

Η φερόμενη κόντρα μεταξύ δύο αυτοκινήτων στην περιοχή του...

ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΨΕΥΔΑ: Άνοιξε ο δρόμος μετά την μεγάλη πυρκαγιά

Ο δρόμος Καλού Χωριού – Ψευδά στην επαρχία Λάρνακας...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει την περιοχή της μεγάλης πυρκαγιάς στη Λάρνακα

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις...

Related Articles

Popular Categories