ΕΛΣΑ ΡΑΒΝΑΛΗ-CHRISTIAN VLADESCU: Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης και κοινωνικής ανάλυσης-«Οι Πνεύμονες» στο θέατρο «Δέντρο»

Η νέα παραγωγή του Θεάτρου «Δέντρο» στην Λευκωσία, «Οι Πνεύμονες» του Duncan Macmillan, υπό τη σκηνοθεσία του Christian Vladescu, φέρνει στην σκηνή μια συγκινητική, αλλά και επίκαιρη ιστορία για τη ζωή και τις σχέσεις. Στην παράσταση, οι θεατές παρακολουθούν ένα ζευγάρι να αναρωτιέται αν είναι σωστό να φέρει στον κόσμο ένα παιδί σε μια εποχή που η οικονομία, η κοινωνία και η οικολογία είναι σε κρίση.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2025, με ώρα προσέλευσης στις 20:00 και έναρξης στις 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €15,00 κανονικό και €13,00 μειωμένο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το κοινό ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές και προβληματίζει τις συνειδήσεις.

Οι ηθοποιοί Έλσα Ράβναλη και Christian Vladescu, πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η οποία συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη συγκίνηση και την αμεσότητα. Ο διάλογος είναι γεμάτος ειλικρίνεια και χιούμορ, αγγίζοντας την καθημερινότητα των θεατών, ενώ ταυτόχρονα θέτει σοβαρά ερωτήματα για το μέλλον της ανθρωπότητας και των ανθρώπινων σχέσεων.

Η παράσταση διερευνά τη σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική επιθυμία και τους κοινωνικούς περιορισμούς, την αγάπη και τις αμφιβολίες. Το έργο, το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι ένας καθρέφτης των προβλημάτων και των ανησυχιών της σύγχρονης κοινωνίας, προσεγγίζοντας θέματα όπως η οικογενειακή ζωή, η ευθύνη, και οι κοινωνικές αξίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΥΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Δημιουργός της «Δύναμις Γυναικών»-«Θα δίνεται βοήθεια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα»

Hot this week

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ: Μαθητής πέταξε παπούτσι στον οδηγό σχολικού λεωφορείου – Τραυματίστηκε και μαθήτρια

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε σχολικό...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Μιλά για όσα έζησε στη μάχη με τον καρκίνο-Σε μια διαδικτυακή συνομιλία με το κοινό-(Βίντεο)

Τη δυνατότητα να μοιραστεί την προσωπική της διαδρομή με...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΠΑ: Οι διακρίσεις που συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση και η ιστορική υποψηφιότητα της στο Εδιμβούργο

Μια οικογενειακή ιστορία με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον...

BLUE ISLAND: Τραγανοί αθερινοκεφτέδες από τη Χρύσω Λέφου – Η γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας

Οι Αθερινοκεφτέδες είναι από εκείνους τους μεζέδες που δύσκολα...

Topics

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

BLUE ISLAND: Τραγανοί αθερινοκεφτέδες από τη Χρύσω Λέφου – Η γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας

Οι Αθερινοκεφτέδες είναι από εκείνους τους μεζέδες που δύσκολα...

BLUE ISLAND: Κυπριακός τόνος γιαχνιστός με άρωμα παράδοσης-(Βίντεο)

Ο τόνος γιαχνιστός από τις Ψαραγορές Blue Island είναι...

ΠΑΦΟΣ: Στη φυλακή για οκτώ ημέρες ο 30χρονος για τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης

Στην έκδοση διατάγματος οκταήμερης προσωποκράτησης προχώρησε σήμερα, Παρασκευή το Δικαστήριο...

BLUE ISLAND: Το χταπόδι κρασάτο που φέρνει την Αμμόχωστο στο πιάτο σας

Οι Ψαραγορές Blue Island μάς ταξιδεύουν στις γεύσεις της...

Related Articles

Popular Categories