ΕΛΣΑ ΡΑΒΝΑΛΗ-CHRISTIAN VLADESCU: Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης και κοινωνικής ανάλυσης-«Οι Πνεύμονες» στο θέατρο «Δέντρο»

Η νέα παραγωγή του Θεάτρου «Δέντρο» στην Λευκωσία, «Οι Πνεύμονες» του Duncan Macmillan, υπό τη σκηνοθεσία του Christian Vladescu, φέρνει στην σκηνή μια συγκινητική, αλλά και επίκαιρη ιστορία για τη ζωή και τις σχέσεις. Στην παράσταση, οι θεατές παρακολουθούν ένα ζευγάρι να αναρωτιέται αν είναι σωστό να φέρει στον κόσμο ένα παιδί σε μια εποχή που η οικονομία, η κοινωνία και η οικολογία είναι σε κρίση.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2025, με ώρα προσέλευσης στις 20:00 και έναρξης στις 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €15,00 κανονικό και €13,00 μειωμένο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το κοινό ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές και προβληματίζει τις συνειδήσεις.

Οι ηθοποιοί Έλσα Ράβναλη και Christian Vladescu, πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η οποία συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη συγκίνηση και την αμεσότητα. Ο διάλογος είναι γεμάτος ειλικρίνεια και χιούμορ, αγγίζοντας την καθημερινότητα των θεατών, ενώ ταυτόχρονα θέτει σοβαρά ερωτήματα για το μέλλον της ανθρωπότητας και των ανθρώπινων σχέσεων.

Η παράσταση διερευνά τη σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική επιθυμία και τους κοινωνικούς περιορισμούς, την αγάπη και τις αμφιβολίες. Το έργο, το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι ένας καθρέφτης των προβλημάτων και των ανησυχιών της σύγχρονης κοινωνίας, προσεγγίζοντας θέματα όπως η οικογενειακή ζωή, η ευθύνη, και οι κοινωνικές αξίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΡΟΚΟΥ: 25χρονος καλλιτέχνης δημιουργεί με φαντασία έργα από καθημερινά υλικά (Βίντεο-Φώτο)

Ένας 25χρονος δημιουργός από το Ηράκλειο αποδεικνύει ότι η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο – 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Υπόθεση που διερευνάται ως απόπειρα φόνου και σειρά άλλων...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories