ΕΛΣΑ ΡΑΒΝΑΛΗ-CHRISTIAN VLADESCU: Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης και κοινωνικής ανάλυσης-«Οι Πνεύμονες» στο θέατρο «Δέντρο»

Η νέα παραγωγή του Θεάτρου «Δέντρο» στην Λευκωσία, «Οι Πνεύμονες» του Duncan Macmillan, υπό τη σκηνοθεσία του Christian Vladescu, φέρνει στην σκηνή μια συγκινητική, αλλά και επίκαιρη ιστορία για τη ζωή και τις σχέσεις. Στην παράσταση, οι θεατές παρακολουθούν ένα ζευγάρι να αναρωτιέται αν είναι σωστό να φέρει στον κόσμο ένα παιδί σε μια εποχή που η οικονομία, η κοινωνία και η οικολογία είναι σε κρίση.

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στις 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2025, με ώρα προσέλευσης στις 20:00 και έναρξης στις 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €15,00 κανονικό και €13,00 μειωμένο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το κοινό ένα έργο που αγγίζει τις καρδιές και προβληματίζει τις συνειδήσεις.

Οι ηθοποιοί Έλσα Ράβναλη και Christian Vladescu, πρωταγωνιστούν στην παράσταση, η οποία συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη συγκίνηση και την αμεσότητα. Ο διάλογος είναι γεμάτος ειλικρίνεια και χιούμορ, αγγίζοντας την καθημερινότητα των θεατών, ενώ ταυτόχρονα θέτει σοβαρά ερωτήματα για το μέλλον της ανθρωπότητας και των ανθρώπινων σχέσεων.

Η παράσταση διερευνά τη σύγκρουση ανάμεσα στην προσωπική επιθυμία και τους κοινωνικούς περιορισμούς, την αγάπη και τις αμφιβολίες. Το έργο, το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, είναι ένας καθρέφτης των προβλημάτων και των ανησυχιών της σύγχρονης κοινωνίας, προσεγγίζοντας θέματα όπως η οικογενειακή ζωή, η ευθύνη, και οι κοινωνικές αξίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΥΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Δημιουργός της «Δύναμις Γυναικών»-«Θα δίνεται βοήθεια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα»

Hot this week

Eurolife: Όταν το εισόδημα σταματά, η δόση συνεχίζεται

Μια νέα ασφαλιστική κάλυψη από την Eurolife, η «Προστασία...

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για παιδιά «Μεταφέροντας Μνήμες: Από το Μουσείο στο...

ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: Φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος στα Λατσιά – Μέσα βρίσκονταν δύο ένοικοι

Πρόλαβαν τα χειρότερα στα Λατσιά, όταν πυρκαγιά ξέσπασε στην...

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κόκκινο οι παραβάσεις στους δρόμους – 111 οδηγοί έτρεχαν πάνω από το όριο ταχύτητας

Ούτε οι νυχτερινοί έλεγχοι φαίνεται να αποτρέπουν τις παραβάσεις...

Topics

Eurolife: Όταν το εισόδημα σταματά, η δόση συνεχίζεται

Μια νέα ασφαλιστική κάλυψη από την Eurolife, η «Προστασία...

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο ’26 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου

Εργαστήριο για παιδιά «Μεταφέροντας Μνήμες: Από το Μουσείο στο...

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κόκκινο οι παραβάσεις στους δρόμους – 111 οδηγοί έτρεχαν πάνω από το όριο ταχύτητας

Ούτε οι νυχτερινοί έλεγχοι φαίνεται να αποτρέπουν τις παραβάσεις...

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Έκανε φτερά σορός από το νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας

Μια περίεργη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά...

Related Articles

Popular Categories