fbpx
33 C
Nicosia
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: Απειλεί τους εργαζόμενους στο Twitter-Mέσα στα σχέδια του η τηλεργασία...

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: Απειλεί τους εργαζόμενους στο Twitter-Mέσα στα σχέδια του η τηλεργασία στο «νέο» Twitter

-

Ο Έλον Μασκ συναντήθηκε με τους υπαλλήλους του Twitter, για πρώτη φορά από κοντά την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «The Verge», η συνάντηση με τους υπαλλήλους του Τwitter κράτησε μια ώρα.

Ο Έλον Μασκ ήταν αρκετά ευθύς στις απαντήσεις του σχετικά με την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, τη φιλοδοξία του σχετικά με αυτήν, αλλά και ότι θέλει πλέον τους εργαζόμενους να δουλεύουν με μία «μανιακή αίσθηση καθήκοντος».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικά πρακτορεία ο Έλον Μασκ ανέφερε αρχικά σχετικά με τις τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Twitter: «Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η ευκαιρία του μετασχηματισμού στις πληρωμές. Και οι πληρωμές είναι η μόνη πραγματική ανταλλαγή πληροφορίων. Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ, ας πούμε, της αποστολής ενός άμεσου μηνύματος και της αποστολής μίας πληρωμής. Είναι βασικά το ίδιο πράγμα. Και έτσι αυτή είναι σίγουρα μία κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούμε, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Twitter να μπορούν να στέλνουν χρήματα οπουδήποτε στον κόσμο άμεσα και σε πραγματικό χρόνο. Θέλουμε απλώς να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο».

«Μπορεί κάποιος να έχει ένα υπόλοιπο στο Twitter που μπορεί να γίνει είτε θετικό είτε αρνητικό. Όταν γίνεται θετικό το υπόλοιπο, το επιτόκιο θα είναι καλύτερο από αυτό που θα μπορεί κάποιος να λάβει αλλού και όταν είναι αρνητικό το υπόλοιπο, το επιτόκιο θα είναι χαμηλότερο από αυτό που προσφέρεται έξω από το Twitter. Θα είναι ένα πολύ απλό σύστημα. Μπορεί κάποιος να συνδέσει την πιστωτική του κάρτα με τον λογαριασμό του στο Twitter, ώστε να έχει συμβατότητα με το υπόλοιπο σύστημα πληρωμών καθώς δεν θα έχουν όλοι πρόσβαση στο πιστωτικό σύστημα της εταιρείας μας», τόνισε ο ιδιοκτήτης του Twitter.

«Απλά πρέπει οπωσδήποτε να φέρνουμε περισσότερα χρήματα από όσα ξοδεύουμε. Αν δεν το κάνουμε αυτό και έχουμε μια τεράστια αρνητική ταμειακή ροή, τότε δεν αποκλείεται να χρεοκοπήσουμε. Αυτή είναι μία προτεραιότητα. Δεν μπορούμε να φτάσουμε σε 1 δισεκατομμύριο χρήστες και να έχουμε μαζικές απώλειες χρημάτων στην πορεία. Αυτό δεν είναι εφικτό. Δεν νομίζω ότι θα χρεοκοπήσουμε», τόνισε ο Έλον Μασκ σχετικά με τα σενάρια χρεοκοπίας.

«Αυτή τη στιγμή, οι δημιουργοί περιεχομένου δεν μπορούν να δημοσιεύσουν το μήκος του βίντεο που θα ήθελαν να δημοσιεύσουν και δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αυτά δεν είναι εξαιρετικά περίπλοκα πράγματα. Είναι αρκετά βασικά. Δεν προσπαθούμε να κλείσουμε το YouTube, αλλά λέω απλώς, χρειάζεται πραγματικά να δώσουμε στο YouTube ένα σωρό δωρεάν επισκεψιμότητα; Ίσως όχι. Οπότε τουλάχιστον δώστε στους δημιουργούς την επιλογή αν θέλουν να βάλουν το βίντεο τους στο Twitter και να κερδίσουν το ίδιο ποσό με αυτό που θα κέρδιζαν, ή ίσως λίγο περισσότερο, στο YouTube ή στο TikTok ή σε όποια άλλη περίπτωση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι τιμές βασικών προϊόντων τον Νοέμβριο και η σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1668172510/paratiritirio-timwn-oi-auksomeiwseis-se-vasika-proionta-ton-noemvrio-kai-i-syghkrisi-me-toys-proighoumenoys-mines

Εξαιρετικά αυστηρός είναι ο Έλον Μασκ σχετικά με την τηλεργασία: «Αν η συμβολή κάποιου είναι τόσο σημαντική που μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες επικοινωνίας που συνεπάγεται η απομακρυσμένη παρουσία του, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στην εταιρεία. Αλλά ο πήχης θα είναι υψηλότερος. Θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερος για να ξεπεράσει τα προβλήματα επικοινωνίας που δημιουργεί η απομακρυσμένη παρουσία (τηλεργασία).

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Tesla και τη SpaceX που εργάζονται εξ’ αποστάσεως, αλλά αυτό γίνεται κατ’ εξαίρεση για εξαιρετικούς υπαλλήλους. Και καταλαβαίνω απόλυτα αν αυτό δεν λειτουργεί καλά για κάποιους ανθρώπους. Αυτή θα είναι η νέα φιλοσοφία πλέον στο Twitter. Επιτρέψτε μου να γίνω απόλυτα σαφής. Βασικά, αν μπορείτε να εμφανιστείτε σε ένα γραφείο και δεν «εμφανίζεστε» στο γραφείο, η παραίτηση σας θα γίνεται αποδεκτή».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: