17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη μετά από έξι χρόνια απουσίας-«Η τελευταία...

ΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη μετά από έξι χρόνια απουσίας-«Η τελευταία πράξη μιας μεγάλης πορείας που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο»

-

Η Ελίτα Μιχαηλίδου, γνωστή για την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από έξι χρόνια απουσίας. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές της, οι οποίοι ανυπομονούν να την δουν ξανά σε δράση.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει καθημερινές ζωντανές εκπομπές στο ΡΙΚ1, μετά από έξι χρόνια απουσίας από την τηλεόραση. Για την ίδια, αυτή η επιστροφή σηματοδοτεί την ανανέωση της επικοινωνίας με το κοινό της. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, χαρακτήρισε αυτή την επιστροφή ως την τελευταία πράξη μιας μεγάλης πορείας όπου κεντρικό στοιχείο υπήρξε ο άνθρωπος.

Η νέα εκπομπή θα προβάλλεται στο ημικρατικό κανάλι και θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, θα είναι ανθρωποκεντρική, επικεντρωμένη δηλαδή στα ζητήματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους ανθρώπους.

Μέσω ανάρτηση της, στο προσωπικό της λογαριασμό προσκαλεί τους τηλεθεατές να της στείλουν μηνύματα και εισηγήσεις, δείχνοντας την πρόθεση της να διατηρήσει ανοιχτή την επικοινωνία και να ενσωματώσει τις απόψεις και τις ανάγκες του κοινού στην εκπομπή της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: