ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΝΝΑΣ

Μια από τις πιο πετυχημένες σχεδιάστριες της Κύπρου θεωρείται και η Ελίνα Λεβέντη, η οποία όμως κρατά πάντοτε χαμηλό προφίλ. Παλιότερα, πριν του κορονοϊου δεν την βλέπαμε συχνά στα life style περιοδικά και έδινε συνέντευξη μόνο όταν είχε να πει κάτι για την δουλειά της. Σήμερα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία από τα παλιά, τότε που η Πριγκίπισσα Άννα, της έδωσε το πρώτο βραβείο δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια του London Fashion Week.

«Και κάπου εκεί όταν ξεφυλλίζεις χαλαρά τα άλμπουμ σου έχοντας άπλετο χρόνο στο χωριό βρίσκεις και αυτό .Κάποια χρονια πίσω η Πριγκίπισσα Άννα με συγχαίρει για το πρώτο βραβείο δημιουργικότητας κατά την διάρκεια του London Fashion Week. Όμορφες αναμνήσεις !!!! Λες να μεγάλωσα;»

Hot this week

OPEN HOUSE NICOSIA: Εμβληματικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό-Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία

Σημαντικά κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία θα...

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories