ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΝΝΑΣ

Μια από τις πιο πετυχημένες σχεδιάστριες της Κύπρου θεωρείται και η Ελίνα Λεβέντη, η οποία όμως κρατά πάντοτε χαμηλό προφίλ. Παλιότερα, πριν του κορονοϊου δεν την βλέπαμε συχνά στα life style περιοδικά και έδινε συνέντευξη μόνο όταν είχε να πει κάτι για την δουλειά της. Σήμερα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία από τα παλιά, τότε που η Πριγκίπισσα Άννα, της έδωσε το πρώτο βραβείο δημιουργικότητας κατά τη διάρκεια του London Fashion Week.

«Και κάπου εκεί όταν ξεφυλλίζεις χαλαρά τα άλμπουμ σου έχοντας άπλετο χρόνο στο χωριό βρίσκεις και αυτό .Κάποια χρονια πίσω η Πριγκίπισσα Άννα με συγχαίρει για το πρώτο βραβείο δημιουργικότητας κατά την διάρκεια του London Fashion Week. Όμορφες αναμνήσεις !!!! Λες να μεγάλωσα;»

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories