ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ: Για πρώτη φορά μητέρα-Έφερε στον κόσμο το αγοράκι της (Φώτο)

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά η Κύπρια πρωταθλήτρια, Ελένη Αρτυματά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω με μια ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

«07/05/2022
Καλώς ήρθες στον κόσμο μας μικρέ μικρούλη μας. Ευχαριστούμε γιατρέ μας Dr @stavroulisandreas που έκανες αυτή τη διαδρομή εύκολη, ευχάριστη και την εμπειρία του τοκετού απλή και μοναδική».

Η αθλήτρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το Σάββατο 7 Μαΐου ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε στιγμή ο σύζυγός της, Παναγιώτης Ιωάννου. 

Hot this week

OPEN HOUSE NICOSIA: Εμβληματικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό-Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία

Σημαντικά κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία θα...

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories