ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 39ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Στην αγκαλιά του συζύγου της Ανδρέα Καψάλη, γιόρτασε χθες Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή ερμηνεύτρια διανύοντας το δεύτερο απαγορευτικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και από τα στενά της αγαπημένα πρόσωπα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα στέλνοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την θυμήθηκαν στα γενέθλιά της.

Με τον αγαπημένο της σύζυγό, Ανδρέα Κάψαλη

«Σας ευχαριστώ και πάλι για τις πανέμορφες ευχές σας! Τελικά να τη μετρήσω την περσινή χρονιά στην ηλικία μου ή όχι; Αστειεύομαι… Όπως και να ‘χει η ζωή είναι ωραία, και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και σας εύχομαι και πάλι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους τομείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Με την μητέρα της

Hot this week

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λεονάρντο, ενώ η μαμά του δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την...

Topics

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

Related Articles

Popular Categories