ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Άλλη μια έκπληξη για τα γενέθλια της στα παρασκήνια -(Βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της σήμερα 31 Ιανουαρίου και οι συνεργάτες της φρόντισαν να της ετοιμάσουν μια έκπληξη.

Μετά το τελικό της Ελλάδας για την επιλογή του τραγουδιού του τελικού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, η δημοφιλής ερμηνεύτρια κατευθύνθηκε στο καμαρίνι της, όπου την περίμεναν οι συνεργάτες της με μια εντυπωσιακή τούρτα, τραγουδώντας της τα “Χρόνια Πολλά”.Η πάντα προσιτή Έλενα, με χαμόγελο στα χείλη, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την έκπληξη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη γλυκύτητα και τη σεμνότητά της—χαρακτηριστικά που την κάνουν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είναι λάτρης των γλυκών και πως το αγαπημένο της είναι το μιλφέιγ!

Να θυμίσουμε ότι, κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο Christmas Theater, ενώ η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ο Φωκάς Ευαγγελινός ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή κρατώντας μια τούρτα-έκπληξη, συγκινώντας την εορτάζουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΥΠΡΟΣ: Ο υδράργυρος «χτυπά» 43°C-Η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας έρχεται από το μεσημέρι

Η ζέστη επιστρέφει δυναμικά και σήμερα στην Κύπρο, με...

37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: Στις 31 Ιουλίου η πρώτη δικάσιμος για τον θάνατο του τρίχρονου – Ελεύθερος με αυστηρούς όρους

Η υπόθεση εναντίον του 37χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο που καταζητείτο για υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Σε σύλληψη 38χρονου από την Ορόκλινη προχώρησε η Αστυνομία,...

VIDEOGATE: Αναπάντητα ερωτήματα και κενά μετά την ανακοίνωση του πορίσματος – Στο επίκεντρο η διαφάνεια

Σειρά ερωτημάτων και σημείων που χρήζουν περαιτέρω διευκρίνισης αφήνει,...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Της άρπαξαν την τσάντα ενώ περπατούσε – Στο νοσοκομείο 38χρονη μετά από ληστεία

Υπόθεση ληστείας με θύμα 38χρονη γυναίκα διερευνά η Αστυνομία...

Related Articles

Popular Categories