18.1 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΙΤΣΕΝΚΟ: «Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι»

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΙΤΣΕΝΚΟ: «Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι»

-

Η Έλενα Κουλίτσενκο αποτελεί παράδειγμα αθλήτριας που δεν παρέλειψε ποτέ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι τη στηρίζουν. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα Μέσα Ενημερώσεις με εμφανή ειλικρίνεια εκφράζει τη βαθιά της εκτίμηση για κάθε μορφή υποστήριξης που λαμβάνει.

Η ίδια αναφέρει συχνά ότι η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου αποτελούν τη μεγαλύτερη της δύναμη και πηγή έμπνευσης.

«Αγαπητοί θαυμαστές και υποστηρικτές από την Κύπρο,🇨🇾

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανεκτίμητη υποστήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του δύσκολου δρόμου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πίστη σας σε μένα μου έδωσε τη δύναμη και το κίνητρο να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες και να επιδιώξω την κορυφή. Είμαι απέραντα ευγνώμων σε καθέναν από εσάς. Βλέπω και διαβάζω κάθε σας μήνυμα

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι, ώστε στο μέλλον να δείχνω ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θέλω να αισθάνεστε περήφανοι για μένα και για τη χώρα μας. Η υποστήριξή σας είναι σημαντική και με εμπνέει καθημερινά.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη,

Έλενα»

Η 22χρονη αθλήτρια εκφράζει την εκτίμησή της όχι μόνο μέσω των λόγων της, αλλά και μέσω των πράξεών της. Κάθε της προσπάθεια, κάθε της επιτυχία, είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που την στηρίζουμε. Η ευγνωμοσύνη της είναι απεριόριστη και φαίνεται σε κάθε της βήμα. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει πόσο πολύτιμη είναι η στήριξή του κοινού για την πορεία της υπενθυμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: