ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: TO MEΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Για το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε σήμερα η Έλενα Ακρίτα σε σχετική ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος, σεναριογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και παρουσιάστρια σχολίασε την απόφαση της μεγάλης ηθοποιού να διώξει από το θέατρο της, γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, λόγω του ότι παρενόχλησε μια νέα και άγνωστη ηθοποιό.

Η Έλενα Ακρίτα ανέφερε στην ανάρτησή της τα εξής «Να καταλάβουμε λίγο το μεγαλείο της Κάτιας Δανδουλάκη; Το 2018 στον δικό της θίασο με σκηνοθέτη τον Πέτρο Φιλιππίδη έγινε το ‘επεισόδιο’ με την Λένα Δροσάκη. Και τι έκανε η Κάτια ως θιασάρχης κι επιχειρηματίας; Έδιωξε τη φίρμα σκηνοθέτη και κράτησε στο θίασο μια νέα, άγνωστη ηθοποιό. Οι περισσότεροι στο θέατρο θα έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Όχι όμως η Κάτια μας».

Το αποκλειστικό ιδιόχειρο της Κάτιας Δανδουλάκης αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον παρουσιαστή να μεταφέρει όσα είπε η ηθοποιός σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από ηθοποιούς για συναδέλφους τους και σκηνοθέτες.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, η Κάτια Δανδουλάκη απομάκρυνε πρωταγωνιστή από τον θίασό της, όταν της κατήγγειλαν ότι προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση.Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η καταγγέλλουσα ήταν η Λένα Δροάκη ενώ η παράσταση ήταν το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» το 2018. «Νιώθω θαυμασμό, εκτίμηση και συμπαράστασή μου στα θύματα, είναι ήρωες, η ζωή είναι ιερή», γράφει μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη, με το ρεπορτάζ της εκπομπής να αναφέρει ότι το θέατρο έμεινε κλειστό για δύο μήνες, διότι η ίδια έβαλε πάνω από όλα το ήθος και την τιμή. Η Κάτια Δανδουλάκη έψαξε να βρει άλλον σκηνοθέτη, γιατί ο καταγγελλόμενος ήταν ο σκηνοθέτης της παράστασης και ξεκαθάρισε ότι αν κληθεί να καταθέσει είτε από το ΣΕΗ είτε στη δικαιοσύνη θα το κάνει.

Hot this week

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέλος στα σενάρια – Στην Αρχή Λιμένων μαρίνα, λιμάνι και χερσαίες αναπτύξεις

Οριστικές αποφάσεις για το έργο της ενιαίας ανάπτυξης...

ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ: Στην Κύπρο την Κυριακή η Ιταλίδα Πρωθυπουργός – Στόχος η ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Στην Κύπρο αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή η Πρωθυπουργός...

ΑΗΚ: Σε αναμονή για τα πλεονάσματα φωτοβολταϊκών – «Δεν έχουν γίνει ενέργειες αποζημίωσης»

Σε αναμονή για τις τελικές νομοθετικές ρυθμίσεις γύρω από...

Η Golden Leaves Cyprus Crematorium εξασφάλισε την πολεοδομική άδεια για το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο

Η Golden Leaves Cyprus Crematorium Limited ανακοινώνει την εξασφάλιση...

Topics

Tο έργο Berengaria της bbf: μπαίνει στην τελική ευθεία — Εξασφαλίστηκαν όλες οι πολεοδομικές άδειες

Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον το εμβληματικό έργο Berengaria...

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Η κριτική είναι δικαίωμα – Όχι υπεράνω κριτικής δημοσιογράφοι και πολιτικοί»

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου απαντά στη δημόσια αντιπαράθεση που ξέσπασε...

Related Articles

Popular Categories