18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: TO MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

-

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη της, προς το Ίδρυμα Χ. Αποστόλου και προσωπικά στον υποψήφιο Βουλευτή ΕΔΕΚ – Κοινωνικής Συμμαχίας Λάρνακας, Ανδρέα Αποστόλου και την σύζυγο του, Θεοδοσία Αποστόλου έστειλε σε ανάρτησή της, η Κύπρια ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη.

Στην ανάρτησή της η ηθοποιός επισημαίνει ότι αφορμή ήταν το Ίδρυμα Χριστίνα Αποστόλου που θέλησε να προσφέρει Άπειρη Αγάπη για τα Παιδιά μας και μέσω αυτού κατόρθωσε να το πετύχει με ένα βραχιολάκι που πρόσφερε αγάπη αλλά και ένα αξιοπρεπές ποσόν για να βοηθήσει στο φιλανθρωπικό της έργο.

«Πάντα ένιωθα ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσω να κάνω μια πιο οργανωμένη προσπάθεια. Πριν από 7 μήνες περίπου γεννήθηκε η ιδέα μέσα από το blog μου @mynameismomcy .  Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου έγινε γνωστό σε μένα, μέσω της παρότρυνσης ενός φίλου. Το έργο τους είναι αξιοθαύμαστο. Τα παιδιά για το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του αγώνα τους. Ακόμη ένας λόγος να τους στηρίξω.  Η ιστορία με άγγιξε κι ένιωσα την ανάγκη να βοηθήσω στον αγώνα τους και να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα. Στην πρώτη μας συνάντηση μαζί με τον @apostolouaa και την υπέροχη γυναίκα του @theodosiaapostolou, ένιωσα αμέσως πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η φιλανθρωπική ενέργεια Άπειρη Αγάπη Για Τα Παιδιά μας.

Σήμερα με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική ενέργεια με ένα αξιοσέβαστο ποσό.  Αντρέα μου σε ευχαριστώ για όλα. Είσαι άνθρωπος, με Α κεφαλαίο. Μαχητής της ζωής, πάντα με ταπεινότητα και σεβασμό στους γύρω σου. Με ένα όραμα για τον τόπο αυτό αξιοθαύμαστο.  Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην @mcmedia_official και την @icon_pr_epartners και τον υπεύθυνο του @icon_pr_epartners @koullis_pavlou που ανέλαβαν το κομμάτι της προώθησης και διαφήμισης.  Το βραχιολάκι σχεδιάστηκε από το @concept_design_jewellery στην Λάρνακα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε με την προσφορά σας το έργο μας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: