ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Χριστουγεννιάτικο λαμπερό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά (Φώτο)

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του Coffeevibesmagazine, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και τρεις για τα Χριστούγεννα, οι μέρες των εορτών επιβάλλουν χρώμα και λάμψη έτσι και το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Υπάρχουν άπειρες  ιδέες που μπορείς να επιλέξεις για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σου, από το πιο απλό μέχρι και το πιο έντονο  το σίγουρο είναι πως ότι επιλέξεις θα είσαι εντυπωσιακή. Σήμερα θα σου πω ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ, όπου μέσα σε 10 λεπτά θα είσαι έτοιμη!

1.       Αρχικά ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και στην συνέχεια τοποθέτησε το foundation σου.

2.       Κάλυψε με το κονσίλερ σου την περιοχή των μαύρων κύκλων.

3.       Προχώρησε στα φρύδια, εδώ θυμάσαι τι έχουμε πει όχι πολύ σκληρά και έντονα όσο πιο φυσικά τόσο πιο ωραία.

4.       Φώτισε το κινητό βλέφαρο με μια ιριδίζουσα σκιά. Με το eyeliner σου σχημάτισε μια λεπτή γραμμή, για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών βάλε αρκετή μασκαρά στις βλεφαρίδες.

5.       Τόνισε τα μάγουλα σου με ένα απαλό ροζ ρουζ.

6.       Μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό, σε αυτό το μακιγιάζ θέλουμε λάμψη επομένως εφάρμοσε  πάνω στα ζυγωματικά γυαλάδα.

7.       Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και σε αυτή την περίπτωση ένα είναι το κατάλληλο χρώμα και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο κόκκινο.

Ακόμη και εσύ αγαπημένη μου φίλη που διστάζεις η νομίζεις πως δεν σου ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν, κάνε την αλλαγή και  επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα για να τονίσει τα χείλη σου.

Είσαι έτοιμη!!

Hot this week

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Βούρκωσε μιλώντας για τον Γιώργο Μαζωνάκη από τη σκηνή του Παττιχείου – «Θα μου λείψει και εμένα…» (Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε απόψε στη συναυλία του...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Γλάδστωνος χωρίς αυτοκίνητα την Κυριακή – Μια μέρα γεμάτη δράσεις

Η οδός Γλάδστωνος στη Λεμεσό αφήνει για λίγο τα...

ΠΣΕΜ: «Η αποχή δεν είναι το τέλος του αγώνα» – Ζητούν χρονοδιάγραμμα για τα κλιματιστικά στα σχολεία

Με αιχμές προς το Υπουργείο Παιδείας για την κατάσταση...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Από την Πάφο στη Λάρνακα κολυμπώντας 151 χιλιόμετρα για έναν σημαντικό σκοπό

Μια νέα μεγάλη πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Παραολυμπιονίκης...

Παιδικό Πανηγυράκι ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Στο εσωτερικό του Filo Jet οι νέες έρευνες για τους 14 αγνοούμενους

Στα βαθιά νερά της κατεχόμενης Κερύνειας συνεχίζεται μια από...

Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: – Μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα και προσφορά στη Λεμεσό

Μια διαφορετική Κυριακή γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική και δημιουργικές...

Related Articles

Popular Categories