ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Χριστουγεννιάτικο λαμπερό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά (Φώτο)

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του Coffeevibesmagazine, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και τρεις για τα Χριστούγεννα, οι μέρες των εορτών επιβάλλουν χρώμα και λάμψη έτσι και το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Υπάρχουν άπειρες  ιδέες που μπορείς να επιλέξεις για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σου, από το πιο απλό μέχρι και το πιο έντονο  το σίγουρο είναι πως ότι επιλέξεις θα είσαι εντυπωσιακή. Σήμερα θα σου πω ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ, όπου μέσα σε 10 λεπτά θα είσαι έτοιμη!

1.       Αρχικά ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και στην συνέχεια τοποθέτησε το foundation σου.

2.       Κάλυψε με το κονσίλερ σου την περιοχή των μαύρων κύκλων.

3.       Προχώρησε στα φρύδια, εδώ θυμάσαι τι έχουμε πει όχι πολύ σκληρά και έντονα όσο πιο φυσικά τόσο πιο ωραία.

4.       Φώτισε το κινητό βλέφαρο με μια ιριδίζουσα σκιά. Με το eyeliner σου σχημάτισε μια λεπτή γραμμή, για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών βάλε αρκετή μασκαρά στις βλεφαρίδες.

5.       Τόνισε τα μάγουλα σου με ένα απαλό ροζ ρουζ.

6.       Μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό, σε αυτό το μακιγιάζ θέλουμε λάμψη επομένως εφάρμοσε  πάνω στα ζυγωματικά γυαλάδα.

7.       Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και σε αυτή την περίπτωση ένα είναι το κατάλληλο χρώμα και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο κόκκινο.

Ακόμη και εσύ αγαπημένη μου φίλη που διστάζεις η νομίζεις πως δεν σου ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν, κάνε την αλλαγή και  επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα για να τονίσει τα χείλη σου.

Είσαι έτοιμη!!

Hot this week

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Ψηφίζει η ομάδα μου» – Παραδοχή άγνοιας για προϋπολογισμό ΕΕ και Πράσινη Γραμμή-(Βίντεο)

Ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή...

ΚΥΠΡΟΣ: Έντονες αντιδράσεις για τις αποκοπές φωτοβολταϊκών – Πλειοψηφία υπέρ διαμαρτυρίας στο Προεδρικό

Αυξάνονται οι αντιδράσεις πολιτών στην Κύπρο σχετικά με τις...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ισχυρούς ανέμους στην Κύπρο – «Φθινοπωρινό» σκηνικό μέσα στον Μάιο

Ισχυροί έως θυελλώδεις δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι αναμένεται να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός με οδηγίες Αρχηγού Αστυνομίας μετά από καταγγελία για απειλές

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, ειδικός...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ισχυρούς ανέμους στην Κύπρο – «Φθινοπωρινό» σκηνικό μέσα στον Μάιο

Ισχυροί έως θυελλώδεις δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι αναμένεται να...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός με οδηγίες Αρχηγού Αστυνομίας μετά από καταγγελία για απειλές

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, ειδικός...

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εξαφάνιση 30χρονης από την Πολωνία – Έκκληση της Αστυνομίας για πληροφορίες

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ειδικός αστυνομικός συνελήφθη για απειλές – «Θα σε σκοτώσω», φέρεται να είπε στη σύζυγο

Στη σύλληψη ειδικού αστυνομικού προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου...

ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Καταρρακτώδεις βροχές στον αυτοκινητόδρομο-Συστάσεις προς οδηγούς

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου–Λεμεσού, προκαλώντας δυσκολίες στην...

Related Articles

Popular Categories