ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ- «ΝΤΡΟΠΗ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!»(φωτογραφίες)

Ένα ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός σημειώθηκε στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας προφανώς κατά τις νυχτερινές ώρες. Βάνδαλοι μπήκαν μέσα στο χώρο του σχολείου και λεηλάτησαν τις αίθουσες διδασκαλίας σπάζοντας θρανία και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στο χώρο.

Σε ανάρτησή τους, στο προφίλ της σελίδας του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας οι ιθύνοντες στέλνουν το δικό τους μήνυμα διερωτημένοι, παράλληλα για ποιο λόγο  έγινε η συγκεκριμένη πράξη.

«Ντροπή!!!ντροπή!!! Αυτό το θέαμα αντικρίσαμε στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας. Τι θα πούμε στα παιδιά ,πως θα νιώσουν όταν δουν όλα αυτά στις 13.9?????. Μπράβο μας !!! Αυτός είναι πολιτισμός !!!! Αυτή είναι κουλτούρα!!!».

Το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας είναι Δημόσιο Σχολείο  Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, το οποίο υπάγεται στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις της Σχετικής Νομοθεσίας που αφορά στην παροχή ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το σχολείο στελεχώνεται με το αναγκαίο διδακτικό, υποστηρικτικό και βοηθητικό προσωπικό και εφοδιάζεται με σύγχρονα μέσα που είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση της αποστολής του. Στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας γίνονται δεκτοί μαθητές ηλικίας 6-18/21 ετών που παρουσιάζουν προβλήματα στον ψυχοκινητικό, στο μαθησιακό και στον συναισθηματικό-προσαρμοστικό τομέα, κατόπιν απόφασής της Επαρχιακής Επιτροπής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Hot this week

ΒΙΝΤΕΟ: Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στην Κύπρο… κάνετε λάθος – Γαϊδουρίτσα «έκοβε βόλτες» στον κυκλικό κόμβο Τσερίου

Ένα στιγμιότυπο που δύσκολα συναντά κανείς στην καθημερινότητα κατέγραψε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Χρέωση €20 για πιστοποίηση υπογραφής προκαλεί ερωτήματα – Τι προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών

Ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία πολίτη, ο οποίος κλήθηκε να...

Topics

Related Articles

Popular Categories