22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: MEΣΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ (βίντεο)

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: MEΣΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ (βίντεο)

-

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάς «Το πρωινό» εμφανίστηκε η Εβελίνα Παπούλια διευκρινίζοντας με αυτό τον τρόπο την θέση της για το θέμα του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτα Δούκα.

Η εκπομπή παρουσίασε ηχητικό απόσπασμα από δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς ωστόσο να πάρει πήρε οποιανδήποτε θέση. Αυτό δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά και ζήτησε να «κοπεί» το ηχητικό λέγοντας πως σήμερα δεν χωράνε τέτοιες δηλώσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα και η Εβελίνα Παπούλια βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, τονίζοντας μάλιστα πόσο ενοχλημένη νιώθει με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις της. «Επειδή σας εκτιμώ και εκτιμώ όλους εσάς και τον Γιώργο, θα ήθελα να σου πω ότι με εξέθεσες. Έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου, στο αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ το μοναδικό πράγμα που είπα αγαπώ και την Ζέτα και είναι φίλη μου και ο Γιώργος και δεν θέλω να πάρω καμιά θέση. Γιατί, εάν πάρω θέση του ενός είναι σαν να ακυρώνω τη θέση του άλλου. Αυτό ήταν παρά πολύ άσχημο, αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης…Τι δεν είναι της παρούσης; Εγώ είπα αυτή την στιγμή, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται…Στο παρελθόν όμως ακόμη και ο Κουν (Κάρολος) εξευτέλιζε τους ηθοποιούς του και ήταν σαν ένα μέσο διδασκαλίας».

https://streamable.com/i9nqbs
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: