ΔANAH MΠΑΡΚΑ: «Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει» (Φώτο)

Με ένα συγκινητικό και παράλληλα επίκαιρο θέμα ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα δίνοντας ουσιαστικά απάντηση σε όλους που αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό, με αφορμή το σάλο που ξέσπασε με το βίντεο του χορογράφου Τάσου Ξιαρχού.

 «Θέλω να σας κλέψω λίγο χρόνο… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μπήκαν στην διαδικασία και σπατάλησαν το χρόνο τους για να στείλουν μηνύματα αγάπης και σας ευχαριστώ, γιατί τίποτα δεν είναι τίποτα δεδομένο. Και ειδικά στην δουλειά που επέλεξα να κάνω, είτε είναι αυτή (η εκπομπή), είτε είναι το θέατρο χωρίς εσάς δεν μπορώ να υπάρξω ούτε εγώ ούτε κανείς μας. Οπότε επειδή δεν είναι αυτονόητο σας υπερευχαριστώ και μακάρι την αγάπη που πήρα το τελευταίο 24ωρο, οι άνθρωποι να την πάρουν διπλή. Γιατί ίσως αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η κακία, η ανασφάλεια και η μιζέρια».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αφιέρωσε την καλημέρα της στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν βιώσει τον ρατσισμό με οποιονδήποτε τρόπο.

«Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει, επειδή των στενοχώρησαν. Για όποιον άνθρωπο ή ομοφυλόφιλο έχει νιώσει περιθωριοποιημένος. Σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφάλεια. Για όποιον αδύνατο άνθρωπο παίρνει αρνητικά σχόλια. Για όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια.Για όποιον Έλληνα, Πακιστανό, Αλβανό, Ιταλό έχει φάει bullying για την καταγωγή του.Για όποιον άνθρωπο τον έκαναν να νιώσει κατώτερος.Τη μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να την πω σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που έπρεπε».

Hot this week

ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Στην κατηγορία Open του διεθνούς τένις με τροχοκάθισμα-Εκπροσωπεί την Κύπρο

Σημαντικό βήμα στην αγωνιστική της πορεία έκανε η Ραφαέλα...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Μητέρα έτρεξε γυμνόστηθη μετά τη μαστεκτομή – «Οι ουλές μου είναι η απόδειξη ότι έζησα»-

Την πρώτη φορά που άλλαξε ρούχα σε αποδυτήρια μετά...

ΗΠΑ: Οι κάλπες έγραψαν ιστορία – Οι ελληνικές έδρες και τα πρόσωπα που έσπασαν φραγμούς-(Βίντεο)

Η πρώτη μαύρη γυναίκα κυβερνήτης, δύο ιστορικές νίκες για...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ: Ψυχρή η νύχτα με 8 βαθμούς στα ορεινά – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Με λίγο κρύο και πιθανότητα βροχής στα δυτικά συνεχίζεται...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΟΣ: Έφυγε ο λινοτυπίστας που έζησε τα ωραία χρόνια των ΜΜΕ – Το τελευταίο αντίο

Στις αίθουσες των εφημερίδων υπάρχουν άνθρωποι που το όνομά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: 3.186 περιστατικά στην Κύπρο – Ο έλεγχος δεν πρέπει να περιμένει τα συμπτώματα

Περισσότερα από ένα στα τέσσερα περιστατικά καρκίνου που καταγράφηκαν...

Related Articles

Popular Categories