ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ: Κρίσιμα στο νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο – Εξετάσεις διενεργεί η Αστυνομία για τα αίτια

Κρίσιμα τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μοτοσικλετιστής, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς – Λάρνακας. Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για την πλήρη εξακρίβωση των στοιχείων του τραυματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7:15 το πρωί, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς – Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς, μεταξύ μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού και αρθρωτού φορτηγού οχήματος. Από τη βίαιη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, άνδρας, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατείται για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, τα οποία απέκοψαν την περιοχή και διενήργησαν επιστημονικές και άλλες εξετάσεις, με στόχο να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαδικασίες για εξακρίβωση των πλήρων στοιχείων ταυτότητας του μοτοσικλετιστή. Όπως αναφέρεται, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε Ελληνοκύπριος, στην προσπάθειά του να στρίψει δεξιά και να εισέλθει σε κύριο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλευρικά με τη μοτοσικλέτα την ώρα που αυτή διερχόταν στον παλαιό δρόμο. Οι ακριβείς συνθήκες και τυχόν ευθύνες θα διαφανούν από το ανακριτικό έργο της Τροχαίας.

Η Αστυνομία απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς το κοινό για ιδιαίτερη προσοχή στο οδικό δίκτυο, τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων συγκρούσεων, ειδικά σε σημεία όπου εκτελούνται στροφές και εισόδοι σε κύριους δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το υδρόμετρο θα σας στέλνει… μήνυμα – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές

Μια διαρροή που περνά απαρατήρητη μπορεί να φανεί στον...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ήπιαν και έπιασαν τιμόνι – Δύο τροχαία, τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο

Τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από δύο τροχαία...

75ΧΡΟΝΗ: Μοιραία εξόρμηση για μανιτάρια σε χωριό της επαρχίας Μόρφου

Μοιραία αποδείχθηκε η εξόρμηση για μάζεμα μανιταριών για την...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το υδρόμετρο θα σας στέλνει… μήνυμα – Τι αλλάζει για τους καταναλωτές

Μια διαρροή που περνά απαρατήρητη μπορεί να φανεί στον...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ήπιαν και έπιασαν τιμόνι – Δύο τροχαία, τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο

Τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από δύο τροχαία...

75ΧΡΟΝΗ: Μοιραία εξόρμηση για μανιτάρια σε χωριό της επαρχίας Μόρφου

Μοιραία αποδείχθηκε η εξόρμηση για μάζεμα μανιταριών για την...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάνω από €42.000 έκαναν «φτερά» από 81χρονη – Συνελήφθη η οικιακή βοηθός της

Ύποπτες συναλλαγές στην τραπεζική κάρτα 81χρονης οδήγησαν στην αποκάλυψη...

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος, πατέρας του επικεφαλής...

Related Articles

Popular Categories