24.2 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ: Πώς σχολιάζουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων- «Η χειρότερη...

ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ: Πώς σχολιάζουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων- «Η χειρότερη που έχει γίνει ποτέ»-(Βίντεο)

-

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και σήμερα είναι το κύριο θέμα στα περισσότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η εκδήλωση, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία δεν έγινε στο στάδιο αλλά στις όχθες του Σηκουάνα, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το CNN, η τελετή ήταν «μοναδική και διαφορετική από κάθε άλλη», και αν και δεν ανταγωνίστηκε ακριβώς τις προσδοκίες των διοργανωτών, χαρακτηρίστηκε ως «αλλόκοτη και όμορφη» με αξέχαστα στοιχεία.

Από την άλλη, το BBC επαινεί την τελετή για το «μοναδικό στυλ που έφερε στο Παρίσι», αποκαλώντας την «το μεγαλύτερο σόου στη γη». Σημειώνει ότι, παρά τη δυνατή βροχή που ανάγκασε τους αθλητές να φορέσουν αδιάβροχα και να κρατούν ομπρέλες, η παράσταση που παρουσίασαν περίπου 2.000 καλλιτέχνες, μουσικοί και χορευτές, παραμένει ένα ζωντανό ταξίδι στη γαλλική ιστορία, τέχνη και αθλητισμό.

Αντίθετα, η βρετανική Daily Mail κατακρίνει την τελετή, χαρακτηρίζοντάς την ως «την χειρότερη που έχει γίνει ποτέ». Σημειώνει διάφορες ατυχίες, όπως λάθη με τα ονόματα των χωρών, τοποθέτηση της ολυμπιακής σημαίας και περίεργες στιγμές, όπως η αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα που τραγουδά. Κατηγορεί επίσης το σόου για βεβήλωση του Μυστικού Δείπνου και το χαρακτηρίζει «παρωδία».

Στην πεζογέφυρα Debilly του Παρισιού είχε στηθεί μια πασαρέλα, όπου μοντέλα διαφορετικών ηλικιών και σεξουαλικών προτιμήσεων παρουσίασαν δημιουργίες νέων Γάλλων σχεδιαστών, ενώ η μουσική επιμέλεια ήταν υπό την ευθύνη της DJ Μπάρμπαρα Μπούτς.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: