ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ: Πώς σχολιάζουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων- «Η χειρότερη που έχει γίνει ποτέ»-(Βίντεο)

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και σήμερα είναι το κύριο θέμα στα περισσότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η εκδήλωση, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία δεν έγινε στο στάδιο αλλά στις όχθες του Σηκουάνα, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το CNN, η τελετή ήταν «μοναδική και διαφορετική από κάθε άλλη», και αν και δεν ανταγωνίστηκε ακριβώς τις προσδοκίες των διοργανωτών, χαρακτηρίστηκε ως «αλλόκοτη και όμορφη» με αξέχαστα στοιχεία.

Από την άλλη, το BBC επαινεί την τελετή για το «μοναδικό στυλ που έφερε στο Παρίσι», αποκαλώντας την «το μεγαλύτερο σόου στη γη». Σημειώνει ότι, παρά τη δυνατή βροχή που ανάγκασε τους αθλητές να φορέσουν αδιάβροχα και να κρατούν ομπρέλες, η παράσταση που παρουσίασαν περίπου 2.000 καλλιτέχνες, μουσικοί και χορευτές, παραμένει ένα ζωντανό ταξίδι στη γαλλική ιστορία, τέχνη και αθλητισμό.

Αντίθετα, η βρετανική Daily Mail κατακρίνει την τελετή, χαρακτηρίζοντάς την ως «την χειρότερη που έχει γίνει ποτέ». Σημειώνει διάφορες ατυχίες, όπως λάθη με τα ονόματα των χωρών, τοποθέτηση της ολυμπιακής σημαίας και περίεργες στιγμές, όπως η αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα που τραγουδά. Κατηγορεί επίσης το σόου για βεβήλωση του Μυστικού Δείπνου και το χαρακτηρίζει «παρωδία».

Στην πεζογέφυρα Debilly του Παρισιού είχε στηθεί μια πασαρέλα, όπου μοντέλα διαφορετικών ηλικιών και σεξουαλικών προτιμήσεων παρουσίασαν δημιουργίες νέων Γάλλων σχεδιαστών, ενώ η μουσική επιμέλεια ήταν υπό την ευθύνη της DJ Μπάρμπαρα Μπούτς.

Hot this week

ΝΕΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ: Κλεισίματα δρόμων σε όλη την Κύπρο – Όλες οι ημερομηνίες

Σημαντικές οδικές εργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη τις επόμενες...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Από τις 9 το πρωί «κρατημένα» τα κρεβατάκια στη Λάντα με πετσέτες

Το γνωστό φαινόμενο με τις πετσέτες που λειτουργούν ως…...

ΤΡΑΧΩΝΙ: 14χρονος με ηλεκτρικό πατίνι προσέκρουσε σε όχημα – Στο Μακάρειο με επισκληρίδιο αιμάτωμα

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε...

Topics

ΝΕΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ: Κλεισίματα δρόμων σε όλη την Κύπρο – Όλες οι ημερομηνίες

Σημαντικές οδικές εργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη τις επόμενες...

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Από τις 9 το πρωί «κρατημένα» τα κρεβατάκια στη Λάντα με πετσέτες

Το γνωστό φαινόμενο με τις πετσέτες που λειτουργούν ως…...

ΤΡΑΧΩΝΙ: 14χρονος με ηλεκτρικό πατίνι προσέκρουσε σε όχημα – Στο Μακάρειο με επισκληρίδιο αιμάτωμα

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Τι προκάλεσε τη διακοπή ρεύματος – Η εξήγηση της ΑΗΚ

Σε σοβαρή διαταραχή στο ηλεκτρικό σύστημα οφείλεται η προσωρινή...

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ: Κρίσιμες ώρες για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Δύσκολες ώρες περνά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας...

ΠΑΤΕΡΑΣ 11ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθερος με όρους μετά την καταγγελία για εγκατάλειψη της κόρης του

Στο Δικαστήριο Πάφου οδηγήθηκε σήμερα ο πατέρας της 11χρονης,...

Related Articles

Popular Categories