ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΚΟΥΠΑΤΕΙΟ»:Φιλανθρωπική μουσική βραδιά για την στήριξη άπορων μαθητών

Μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τίτλο «…Και πολύ ν΄ αγαπάς τους ανθρώπους» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Θ’ Δημοτικού Σχολείου «Κουπάτειο», σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 02 Μαΐου 2025, στις 20:00, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, στοχεύει αποκλειστικά στη στήριξη των άπορων μαθητών του σχολείου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές, οικονομικές και ιατρικές δυσκολίες. Η συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση θα βοηθήσει να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζονται για να κάνει διαφορά στη ζωή αυτών των παιδιών.

Η συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση θα βοηθήσει να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζονται για να κάνει διαφορά στη ζωή αυτών των παιδιών.

Η βραδιά θα φιλοξενήσει το μουσικό σχήμα του Νέαρχου Νεάρχου, το οποίο συμμετέχει αφιλοκερδώς για να ενισχύσει αυτήν την αξιόλογη πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την υποστήριξη των μαθητών που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές, οικονομικές και ιατρικές δυσκολίες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φοίτησή τους και να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Τα εισιτήρια για τη μουσική βραδιά προπωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ, με το 100% των εσόδων να πηγαίνει για την ενίσχυση των άπορων μαθητών του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 99553624 / 99620938.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και οι δηλώσεις των ειδικών

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο κατά τους...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο της ελευθερίας

Από τα 27 χρόνια στη φυλακή μέχρι την Προεδρία...

Topics

ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ: Ποια κινδυνεύουν περισσότερο το Καλοκαίρι;

Οι υψηλές θερμοκρασίες της θερινής περιόδου δεν αποτελούν κίνδυνο...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε εξέλιξη το κλάδεμα των ιστορικών φοινίκων στην παραλία των Φοινικούδων- (Φώτο)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησαν οι εργασίες κλαδέματος...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Κύπριος σχεδιαστής που ταξιδεύει την κυπριακή δημιουργία στην Indonesia Fashion Week 2026

Ο Κύπριος σχεδιαστής Μιχάλης Παντελίδης συμμετέχει στην Indonesia Fashion...

Related Articles

Popular Categories